

Pivní pomazánka (obatzer v Německu)
Suroviny 4 porce
- 2 romadury
- 1 cibule
- 100 g másla
- 200 ml piva
Postup přípravy receptu
Sýry nakrájíme na kousky a dáme je do uzavíratelné sklenice, zalijeme pivem a při pokojové teplotě necháme uležet alespoň 3 dny.
Pak sklenici otevřeme, pivo slijeme a sýr rozmačkáme vidličkou a utřeme se změklým máslem. Nakonec vmícháme nadrobno nasekanou cibuli. Podle chuti opepříme. Podáváme s čerstvým pečivem a pivem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pivní pomazánka (obatzer v Německu)
-
Fotka jak malovaná
, recept znám - je to vynikající
-
Mňam!
-
Obraz hodny holandskeho malire, krasa a urcite pochoutka!!
-
Luxus foto
-
Holky děkuji
-
maris: takéto zátišia sú extra krásne...
-
Překrásné...pomazánku znám, je výborná.
-
Bahula: Evi, nádherné fotky - miluju zátiší
-
xpetrax: Pomazánka byla moc dobrá
Přidávám foto