Pivní pomazánka (obatzer v Německu)

Suroviny 4 porce

2 romadury
1 cibule
100 g másla
200 ml piva

Postup přípravy receptu

  1. Sýry nakrájíme na kousky a dáme je do uzavíratelné sklenice, zalijeme pivem a při pokojové teplotě necháme uležet alespoň 3 dny.

  2. Pak sklenici otevřeme, pivo slijeme a sýr rozmačkáme vidličkou a utřeme se změklým máslem. Nakonec vmícháme nadrobno nasekanou cibuli. Podle chuti opepříme. Podáváme s čerstvým pečivem a pivem.

Komentáře k receptu Pivní pomazánka (obatzer v Německu)

Tématické fráze: pivní pomazánka pivní sýrová pomazánka německé recepty recept na pivní pomazánku nemecka tvaruzkova pomazanka pivní pomazánka se sýrem uzavíratelné sklenice recept na pivní pomazánky škvarková pivní pomazánka recept na německou pivní tvarohovou pomazánku top pivní pomazánky pivni pomazanky německá pochoutka k pivu memecka pomazánka vynikající pivní sýrová pomazánka jarosovska pivni pomazánka recepty pivni pomazanka nemecka syrova pomazanka resept na pivo pivní zátiší sklenice uzavíratelné