Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Římská polévka

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 2. 2008 13:56

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 744 kJ / 417 kcal
Bílkoviny43,70 g
Tuky9,76 g
Vláknina6,22 g
Cholesterol 71 mg
Sodík 135 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy36,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tonja

16. 4. 2021 20:34

Uvařil jsem dnes a konstatuji, že všem moc chutnala. Je velmi dobrá. V receptu je předepsán 1 litr vývaru, do kterého dáme nakrájené hovězí maso a vaříme ho doměkka. Já jsem udělal přímo hovězí vývar z hovězích žeber (táhl jsem ho přes 3 hodiny) a pak použil tento vývar. Maso jsem obral z kostí a bylo už vlastně doměkka uvařené. Jinak jsem recept dodržel. Už mám přikázáno zase někdy ji zopakovat.

casino casino

2. 3. 2020 18:49

Karofka

2. 3. 2020 17:23

Proč se jmenuje ŘÍMSKÁ? Ví to někdo? Dík za odpověď

marketa papcunova

5. 4. 2014 10:52

tchyně vařila a polevka je opravdu luxusní,,,vřele doporučuji:-p

ne.ver

17. 6. 2011 20:09

Dnes jsem si polévku uvařila - je dobrá a příjemné chuti...

Nika08 Nika08

20. 4. 2010 12:27

Byla moc dobrá, akorát jsem asi dala zbytečně moc oleje, tak se mi zdála moc mastná. Takže pro příště..ale to hovězí maso..božííí..:-p

maris maris

3. 2. 2009 18:47

Díky :-). Marti, kdybych nechtěla přidat fotku, tak si ji asi taky nevyberu, ale je fakt dobrá a určitě ji ještě udělám.

Marta Marta

3. 2. 2009 16:17

Maruško, ty máš polévky tak pěkně lákavě nafocený, že se mi sbíhají sliny i u těch, které bych si normálně ani neuvařila.

vybusna vybusna

3. 2. 2009 15:43

boze ta fotka je ako z kucharskej knizky...maris teda ty si ale fachman

maris maris

3. 2. 2009 15:34

Přidala jsem fotečku a dávám bodík;-)

maris maris

3. 2. 2009 15:33

Tak uvařeno - je výborná. Trošku jsem ji změnila, místo hovězího masa jsem použila kuřecí. Sterilované žampiony moc nemusím, ale tady jsou moc dobré.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuchařka římský hrnec recepty z římského hrnce recepty v římském hrnci polévka z římského salátu polévka v římském hrnci prodám titanový hrnec kuchařka římské hrnce polévka ze sterilovaných žampionů ryba v římském hrnci recepty-římský hrnec vaříme s tescomou recepty rimske hrnce rimske hrnce recepty "kucharka pro římský hrnec" prodej římského hrnce recepty do římského hrnce varime v rimskem hrnci recept polevka ,,římské placky" prodej rimskych hrncu polevka z rimskeho hrnce

Suroviny: maso hovězí, rýže, cibule, žampióny, mrkev, olej, sůl, pepř, petrželka, sýr nastrouhaný, vývar

TopRecepty.cz

Římská polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/dG7

Naposledy jste si prohlédli