Kanec se šípkovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 641 kJ / 1 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,74 g |
Tuky | 20,14 g |
Vláknina | 13,34 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 547 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 53,78 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 7. 2016 22:29
12. 11. 2014 15:49
8. 11. 2014 12:52
16. 1. 2014 15:36
30. 12. 2013 19:37
Tak aspoň to poslední kančí ať nepokazím.
30. 12. 2013 19:23
30. 12. 2013 16:11
30. 12. 2013 16:09
30. 12. 2013 16:08
30. 12. 2013 16:04
Upřímně - množství koření zaáleží na vaší chuti. Takže začni od štipky, ochutnávej a přidávej. Jinak mkoření na divočinu by mělol obsahovat: jalovec, nové koření, zázvor, oregano, černý pepř, tymián, sladká paprika
Autorce se omlouvám, že do toho kecám
30. 12. 2013 15:55
30. 12. 2013 11:40
29. 12. 2013 19:56
29. 12. 2013 18:14
29. 12. 2013 17:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 14 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 15 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 3 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 4 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 4 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 4 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 4 hodinami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Kapie pozvednou chuť mnoha oblíbených pokrmů. Ať už vaříme guláš nebo čínu, kapie v nich má své důležité místo
Další recepty
Tématické fráze: divočák se šípkovou omáčkou divocak se sipkovou divočák na šípkové omáčce hovězí maso se šípkovou omáčkou hovězí se šípkovou omáčkou kanec na šípkové omáčce divočák s šípkovou omáčkou dančí se šípkovou omáčkou hovězí pečeně se šípkovou omáčkou šípková omáčka recepty sipkova omáčka recept divočák recepty recept na sipkovou omacku bazant se sipkovou omackou šípková omáčka recept recept na kance se šípkovou omáčkou šípková omáčka z divočáka divocina se sipkovou omackou se šipkovou hovězí s sipkovou omáčkou
Suroviny: kýta kančí, cibule, mrkev, petržel, citron, džem šípkový, sůl, pepř, olej, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, koření hřebíček, voda, perník na strouhání, jíška máslová, šťáva citronová, džem šípkový, koření na divočinu, koření do perníku, sůl, cukr
Kanec se šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2r1v
18 názorů