Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí s mysliveckou omáčkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 6. 2008 16:04

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 510 kJ / 600 kcal
Bílkoviny114,28 g
Tuky7,67 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 322 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy15,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: časopis Pošli recept

Příloha: těstoviny, bramborový knedlík, v časopise byly domácí krokety.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra Dvor. Petra Dvor.

4. 7. 2021 12:57

Omáčka je skvělá <3

spagetka spagetka

9. 12. 2013 15:48

casino: já bych byla spíš pro, aby se autorka onoho receptu v komentíku zaregistrovala a ten recept sem vložila, takhle to tu zanikne a nikdo ani nevzdechne ;-);-);-)

casino

9. 12. 2013 15:41

Hana Šebestová:
:-)) I kdyby se jednalo jen o způsob jak na TOP propasírovat jakýsi odkaz:-(( tak jste to pěkně napsala:yes: A protože není mým zvykem hodnotit pozitiva:-* tak se ptám:
Když už tam cpete ten citron (sice jenom čtvrtku, ale u tak to bude vonět beztak jako cviboch!!!), tak proč ještě tu marmeládu? Nebude tam té citrusové chuti přespříliš?
A tuto, rádoby kuchařskou, mantru: "Poté tento kus/y,zprudka orestujeme po všech stranách, ABY SE MASO ZATÁHLO" raději ani nekomentuju...:-((
:-))Ale jinak dobrýýý...:yes: :-K

Hana Šebestová

9. 12. 2013 15:02

Vážená paní,
Vaše foto s tímto rádoby exkluzivním pokrmem zavání obědem z fakultní nemocnice Královské Vinohrady a Váš technologický postup
ve stylu rychle něco uvař je naprosto diletantský a zcestný.
Paprika do tohoto pokrmu vůbec nepatří,naopak domácí protlak a červené víno jste jaksi vynechala,stejně tak marmeládu.
Zkuste to trochu jinak,zeleninový základ mrkev,celer,petržel+ očištěnou 1/4 citronu,restujte na 1/2 másle a 1/2 oleje,jakmile začne mrkev pouštět karoten zarestujte s nejlépe domácím protlakem,přidejte maso,okořeňte solí a pewww.dkp.czpřem a vše po důkladném zarestování zalejte vývarem.Vývar si samozřejmě uděláte vedle,kam si dáte veškeré divoké koření,včetně jalovce a rozmarýnu.
U těchto bylinek opatrně,jsou dosti aromatické.Tímto vývarem doplňujeme odvařenou šťávu přes sítko,takže nám odpadla práce s vyndaváním kuliček koření.Citron vyjmeme za šťávy.Pokud je již maso poloměké vyjmeme jej,dolejeme šťávu kvalitním červeným vínem,přidáme marmeládu a zahustíme strouhaným perníkem.Vše rozmixujeme tyčovým mixérem,dochutíme,na omáčku můžeme dát orestovanou slaninu.Poté vrátíme udušené maso zpět do již zhotovené omáčky.Přikláněla bych se k tomu,aby se maso dělalo v jednom,maximálně dvou kusech,které bych před přípravou prošpikovala a potřela hořčicí,nasolila a napepřila.Poté tento kus/y,zprudka orestujeme po všech stranách,aby se maso zatáhlo.
Do tohoto výpeku přidáme zeleninový základ a postupujeme dle shora uvedeného postupu.

Pisina

5. 7. 2009 14:26

to je bašta,vyzkoušeno,dávám bodíka:-D:yes:

Marta Marta

14. 1. 2009 21:31

Jani, ten jalovec a hlavně rozmarýn omáčku krásně ovoní a chce to i poctivou hrst čerstvé petrželky.

Bibinka Bibinka

12. 1. 2009 15:06

Jani R, jalovec má Kaufland, nedavno jsem ho kupovala:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 1. 2009 14:14

No, strašně bych to chtěla zkusit, ale bude to dobré bez toho jalovce? Billa, ani Hypernova, ani Albert nemáááá!:-((

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí maso s omáčkou recepty na hovězi maso s omáčkou pošli recept omáčky recepty hovězí omáčka hovězí omáčky hovězí omáčka recept recepty hovězí maso s omáčkou hovězí maso po myslivecku domácí krokety omacka z hoveziho hovězí medailonky hovězí recepty hovězí maso s okurkovou omáčkou dobré hovězí maso s omáčkou recept hovězí maso myslivecká omáka hovězí na rozmarýnu omačky z hovězího hovezi maso s brusinkovou omackou

Suroviny: maso hovězí, cibule, mrkev, petržel, bobkový list, rozmarýn, jalovec, pepř, sůl, paprika sušená pálivá, nať petrželová, sůl, šťáva citronová, mouka

TopRecepty.cz

Hovězí s mysliveckou omáčkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KwJ