Snickers dort
Jistě znáte sladkou čokoládovou tyčinku s karamelem, na kterou dělalo reklamu i spousta známých sportovců. V tomto receptu z nich upečeme dokonalý dort. Arašídový korpus doplňuje máslový krém s čokoládou a celý je schován pod čokoládovou polevou.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
tortova forma s priemerom 28 cm
Nutriční hodnoty
Energie | 44 464 kJ / 10 627 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,81 g |
Tuky | 632,63 g |
Vláknina | 53,49 g |
Cholesterol | 3,19 g |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,44 g |
Sacharidy | 989,87 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento (s podrobnym fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 2. 2015 15:18
Coleta: tu to mam rozpisane a pofotene podrobne
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=3415
bielkovu masu som urobila naraz na vsetky tri platy. Kedze je uz v nej muka a arasidy, ten sneh nie je nacechrany, ako ked ho vyslaham len s cukrom. (vid foto) Pecieme vysusovanim, takze nakypreny korpus pri tomto druhu pecenia nevznikne. Myslim, ze padnutej masy sa bat nemusis.
Masu som rozdelila na 3 casti a kazdy plat som piekla zvlast.
Piekla som vo forme 28 cm. Na blogu uvadzam aj autorku receptu a odkaz na recept samotny. Ona piekla vo forme obdlznikovej 22 x 33 a musim uznat, ze v tej obdlznikovej forme je to lepsie. Torta nie je makka, ako piskotova, takze tycinku mi skor evokuje ta hranata forma, ako tato okruhla. Dufam, ze Ta recept nesklame.
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=3415
bielkovu masu som urobila naraz na vsetky tri platy. Kedze je uz v nej muka a arasidy, ten sneh nie je nacechrany, ako ked ho vyslaham len s cukrom. (vid foto) Pecieme vysusovanim, takze nakypreny korpus pri tomto druhu pecenia nevznikne. Myslim, ze padnutej masy sa bat nemusis.
Masu som rozdelila na 3 casti a kazdy plat som piekla zvlast.
Piekla som vo forme 28 cm. Na blogu uvadzam aj autorku receptu a odkaz na recept samotny. Ona piekla vo forme obdlznikovej 22 x 33 a musim uznat, ze v tej obdlznikovej forme je to lepsie. Torta nie je makka, ako piskotova, takze tycinku mi skor evokuje ta hranata forma, ako tato okruhla. Dufam, ze Ta recept nesklame.
10. 2. 2015 14:59
vybusna:prosím tě, jaká velikost je ta forma. A ještě, když budu rozdělovat na 3 krát, jak jsi to pekla? Protže se mi vejde do trouby pouze jeden max dva kulaté dorty o menším průměru. Když to těsto vyšlehám naráz tak mi to spadne, než se ty dva upečou, ne? Díky
10. 2. 2015 13:57
vsetkym dakujem za zaujem a body....
7. 2. 2015 09:45
nádhera
5. 2. 2015 23:15
vybusna: Moc pěkná specialitka, snickers máme rádiMěla bych příležitostně vyzkoušet. Díky za podrobný návod i radu o extra krájení. Určitě moc chutnalo+
5. 2. 2015 07:51
můžu pouze obdivovat a predstavit si, jak moc byl dobrý...k tomuhle se nikdy nevybičuju.
4. 2. 2015 18:19
Ten musel být strašně dobrý
4. 2. 2015 15:35
casino: ja nemam problem so spickami, ja mam problem s krajanim cokoladovej polevy, to je pre mna katastrofa najvacsia..
4. 2. 2015 15:32
vybusna:
krajanie ?
Ako vravite + něco (ubrousek) na utření zapaplaného nože a na osušení mokrého nože před zakrojením
Vychytávka pokud pečete větší dorty (nad 30cm): složený dort PŘED POTAHOVÁNÍM přesně uprostřed protlačit tenkostěnou trubkou průměru asi 6 až 8 cm (vyšší plechovka bez dna od oliv, fazolí, chřestu, plastová trubka...) a jádro z plechovky pak vsadit zpět do dortu (možná bude nutno vršek dorovnat krémem) a pak dort potáhnout. Při krájení se nebudou klínkům bortit špičky, jak se rádo stává
krajanie ?
Ako vravite + něco (ubrousek) na utření zapaplaného nože a na osušení mokrého nože před zakrojením
Vychytávka pokud pečete větší dorty (nad 30cm): složený dort PŘED POTAHOVÁNÍM přesně uprostřed protlačit tenkostěnou trubkou průměru asi 6 až 8 cm (vyšší plechovka bez dna od oliv, fazolí, chřestu, plastová trubka...) a jádro z plechovky pak vsadit zpět do dortu (možná bude nutno vršek dorovnat krémem) a pak dort potáhnout. Při krájení se nebudou klínkům bortit špičky, jak se rádo stává
4. 2. 2015 15:29
vybusna: mne nemusíš nič hovoriť, ja sa poznám...mám problém krájať múčnik aj bez čokopolevy...
často krájam nejaké rezy - a čo kus, to originál...ak je dcéra po ruke - tá ma na to oko, jeden kus má ako druhý.
často krájam nejaké rezy - a čo kus, to originál...ak je dcéra po ruke - tá ma na to oko, jeden kus má ako druhý.
4. 2. 2015 15:17
magdalenka:.....ale aby si vedela....ja takto sa snazim krajat a furt to stoji za nic....krajanie je to najhorsie co sa mi moze stat.....
4. 2. 2015 15:14
vybusna: všeobecne môžem povedať, že krájanie je pre mňa horor...som schopná pokaziť celý výsledok mojeho celodenného snaženia.
To striedanie nožov si zapamätám, čo radíš. Používam len jeden nôž, ktorý dávam do horúcej vody - pod kohútik, alebo do pohára. Vďaka ti, dobrá víla!
To striedanie nožov si zapamätám, čo radíš. Používam len jeden nôž, ktorý dávam do horúcej vody - pod kohútik, alebo do pohára. Vďaka ti, dobrá víla!
4. 2. 2015 14:58
magdalenka: neviem, neporadim....toto je najhorsia cast z pecenia....krajanie. Aj tuto tortu krajala ona Ale zase, tato torta sa krajala lahko, pretoze ona nie je piskotova, takze sa nedrobila, nelamala, je taka pevnejsia...asi ako ta tycinka.
Vela krat som pozerala ako to robi ona. Ona si vzdy pripravi dva noze do zavaraninoveho vysokeho pohara s horucou voda a strieda ich. A najprv si vzdy, akokeby rozreze tu cokoladovu polevu. Netaha noz az do vnutra zakusku.A ked uz ma tu polevu, poprekrajovanu, tak len vtedy zacne krajat naostro.
Vela krat som pozerala ako to robi ona. Ona si vzdy pripravi dva noze do zavaraninoveho vysokeho pohara s horucou voda a strieda ich. A najprv si vzdy, akokeby rozreze tu cokoladovu polevu. Netaha noz az do vnutra zakusku.A ked uz ma tu polevu, poprekrajovanu, tak len vtedy zacne krajat naostro.
4. 2. 2015 14:48
Ja som slabý cukrár, vždy stresujem, ak mám nejakému oslávencovi v rodine upiecť nejakú tortu. Preto - .
Len mám dotaz, aký systém máš (odkukaný asi od p. mamičky) na krájanie torty - čokopolevy? Ja nôž nahrievam v horúcej vode, ale veľká sláva to nie je. Vieš poradiť?
Len mám dotaz, aký systém máš (odkukaný asi od p. mamičky) na krájanie torty - čokopolevy? Ja nôž nahrievam v horúcej vode, ale veľká sláva to nie je. Vieš poradiť?
4. 2. 2015 14:02
vybusna: tak to taky myslím, času u toho ztratí člověk hodně, ale výsledek se určitě vyplatí, mís to být dobrota!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 13 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 6 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 7 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 8 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 9 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 9 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 9 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 9 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 9 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Snídaně, svačinky a dezerty, které mohou i ti nejmenší. Představujeme recepty sice sladké, ale bez cukru
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Tématické fráze: snickers dort snickers dort recept dort snickers snickers buchta snikers dort dort snikers dort snicker buchta snickers snickers recept snikrs dorty nepečený dort snickers krém snickers dort snickers bez pečeni dorty ze snikers snickers krem snickers bez peceni nepečený snickers dort snickers dort snickers nepeceny snicker dort
Suroviny: bílek, cukr krystal, nesolené arašídy, mouka polohrubá, žloutek, cukr krystal, máslo, čokoláda na vaření, tyčinky, čokoláda mléčná, čokoláda na vaření, tuk ztužený
Snickers dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0mB
18 názorů