Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 816 kJ / 1 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,09 g |
Tuky | 13,92 g |
Vláknina | 21,59 g |
Cholesterol | 950 mg |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 53,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Polévku je nutné občas při stydnutí zamíchat a nenechávat pod policí, aby nezkysla. Vystydlou lze uchovat rozdělenou podle potřeby v MRAZÁKU na pak. Kdo chce ostřejší - může použít chilli. Při použití pozor na přidání jiného dochucovadla, mohla by polévka změnit chuť ( Pozor i na tekuté koření Vitanu). Však to znáte. !!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2010 18:19
Vašíku,vaříme stejně,jen postup mám trošku odlišný ,na chuti to však nic nemění.Do hrnce ještě dávám vyvařit stonky libečku a celeru,hezky to voní po domě
7. 9. 2010 14:17
Když je možnost a náhodou jsou dršťky za 70,-kč,koupíme móóóca 3 a 9 l papiňáky jen syčíA na závěrečnou várku morkové kosti dodají opravdu to správé grády1
10. 11. 2009 19:02
10. 11. 2009 18:59
10. 11. 2009 18:50
10. 11. 2009 18:48
10. 11. 2009 18:17
28. 4. 2009 11:51
28. 4. 2009 08:27
28. 4. 2009 08:15
27. 4. 2009 23:20
27. 4. 2009 19:19
Jenže je to dršťkovka a ta si bodík zaslouží.
27. 4. 2009 18:18
27. 4. 2009 18:09
27. 4. 2009 16:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 7 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 8 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 8 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 10 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 10 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 10 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 10 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Dršťky mají své příznivce, ale i odpůrce. Poradíme vám, jak je připravit a vykouzlit z této suroviny opravdovou lahůdku
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: zadelavane drzky jak vařit držky jak dlouho vařit držky předvařené držky polevka z morkových kostí drztkova polevka jak dlouho varit kosti držšťková polévka jak dlouho vařit dršťky předvařené držtky zadělávané držky recept držťková polévka recept jak dlouho se vari morkove kosti aby polévka nezkysla jak dlouho se vaří držky jak dlouho se vaří syrové dršťky polévka z morkové kosti recept na zadělávané držky dršťkovka kalanchoe léčiva
Suroviny: dršťky, cibule, česnek, kost hovězí morková, masox, paprika sušená sladká, pepř, majoránka, sůl, pasta česneková, sádlo, mouka hladká
Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1rw
17 názorů