Drštky na paprice se škvarečky a uzeným

toprecepty.cz Kuchař:

Hovězí maso 1 názor

32

Suroviny

800 g drštky (vařené)
600 g uzené maso
150 g cibule
olej
mouka hladká
500 ml hovězího vývaru
150 g anglické slaniny
100 g zakysaná smetana
mletá paprika
sůl
bílý pepř
majoránka
česnek (posekat)
pažitka
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na rozpáleném oleji zpěníme drobně pokrájenou cibulku, zaprášíme hl. moukou orestujeme, přidáme mletou papriku a ihned zalijeme hovězím vývarem. Důkladné povaříme, přidáme na tenké nudličky nakrájené uvařené drštky, ochutíme česnekem, majoránkou, bílým pepřem a solí.

  2. Podusíme 15 minut a přidáme zakysanou smetanu.

  3. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a jednotlivé porce posypeme.

  4. Přidáme plátky domácího uzeného. Ozdobíme nasekanou pažitkou, připadně drobně krájenou červenou paprikou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Drštky na paprice se škvarečky a uzeným

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: drštky zadelavane drstky suflaky recept hovezi drstky zadělávané držťky hovězí dršťky recepty zadelavane drzky držtky dršťky recepty dršťky recept hovezi drstky recept recepty držťky recepty drstky zadělávané dršťky recept jak uvařit dršťky hovezi držtky uzená paprika držťky recepty veprove drstky recepty na drstky

Zapomněl/a jsem heslo