Polévka z vepřových kostí s haluškami

tejaja Kuchařka: tejaja

Polévky 4 názory

Suroviny

Vepřové kosti ( množstvo podľa toho, akú silnú polievku chceme )
kořenová zelenina
1 cibule
2 stroužky česneku
2 celé kuličky pepře
sůl
Na halušky:
5 brambor
polohrubá mouka
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Z kostí a ostatných prísad uvaríme polievku, tak ako je každý zvyknutý.

  2. Ako vložku do polievky ale použijeme klasické halušky ( ako napr. na bryndzové halušky ).

  3. Halušky : zemiaky nastrúhame na špeciálnom strúhadle, osolíme a pridáme toľko múky, aby sme dostali hustejšie cesto. Halušky sádžeme do vriacej osolenej vody, scedíme, keď vyplávu na povrch a prepláchneme studenou vodou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Polévka z vepřových kostí s haluškami

Tématické fráze: vepřový vývar polévka z divočáka veprova polivka vepřové kosti vývar z kostí vepřové morkové kosti veprova krizova kost polévka z vepřového vývaru polívka z kostí vepřová křížová kost recepty veprova kost vepřový vývar recept vepřová žebra polívka vepřová morková kost krkovice z divočáka recept recept na vepřovou polévku vepřové kosti v papiňáku polévka vepřový vývar polévka z vepřového morkova kost veprova

Zapomněl/a jsem heslo