Tatarák ze salámu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 821 kJ / 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,40 g |
Tuky | 4,62 g |
Vláknina | 0,23 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 967 mg |
Sůl | 2,27 g |
Sacharidy | 5,17 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Včera jsem tento recept viděla na internetu, tak jsem vyzkoušela a dávám na vyzkoušení i vám. Já jsem dělala topinky z toustového chleba...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 12. 2019 17:15
Mňamka veliká, právě jsem ho udělala a rovnou i snědla na očesnekované topince, z tohoto množství jsem měla jednu porci
Jistě budu připravovat častěji, miluji topinky. Přidala jsem ještě pepř a pár kapek sojové omáčky a dokonalost sama. Použila jsem uherák ![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
6. 11. 2017 12:39
obyčejná laciná pomazánka s "tatarákem" tento směšný amatérismus nemá vůbec nic společného ... ![:no: :no:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/29.png)
![:no: :no:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/29.png)
![:no: :no:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/29.png)
13. 10. 2016 15:52
Tento "tatarák" jsem poprvé jedl v r. 1975 v Žamberku na náměstí v restauraci "Rubín", zapíjel jsem ho "kamenáčem" a pokrm se jmenoval "Švec". Dělali ho z kabanosu (tenkrát byl z masa), který byl řádně rozemletý. Od té doby ho dělám často. ![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
17. 8. 2016 16:15
nem0cze: ![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
17. 8. 2016 13:39
Tento tataráček budu dnes dělat k večeři z lovečáku už po x-té. Ochutit ho může každý podle sebe, trocha pepře, pálivé papriky, chili..., fantazii se meze nekladou.
Nejen že to chutná výborně, ale vařit s Mírou a za prdlačky se fakt vyplatí!
Nejen že to chutná výborně, ale vařit s Mírou a za prdlačky se fakt vyplatí!
![:-Q :-Q](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/3.png)
12. 5. 2016 13:18
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
12. 5. 2016 03:32
Drobek: Netvrdím, že bych si tatarák udělala z krůtího (ani z jakékoli jiné drůbeže), ale koukni:
http://www.labuznik.cz/recept/mentalne-vyrovnany-t...
recepty.chytrazena.cz/tatarak-z-drubezich-jater-17535.html
Prostě nápady jsou různé, že...
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
Na druhou stranu, když se podíváš jen tu vedle vpravo na podobné recepty a vidíš tatarák z tvarůžků, romaduru, tak proč ne název že ze salámu![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Tatarák, podobně jako carpaccio, nemusí být jen masový, ale třeba i ze zeleniny, sýrů, ryb, z hub...
I když upřímně, jsem taky trošku "konzerva" a není nad tatarák z hovězího, ale na druhou stranu i z lososa je výborný.
http://www.labuznik.cz/recept/mentalne-vyrovnany-t...
recepty.chytrazena.cz/tatarak-z-drubezich-jater-17535.html
Prostě nápady jsou různé, že...
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
Na druhou stranu, když se podíváš jen tu vedle vpravo na podobné recepty a vidíš tatarák z tvarůžků, romaduru, tak proč ne název že ze salámu
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Tatarák, podobně jako carpaccio, nemusí být jen masový, ale třeba i ze zeleniny, sýrů, ryb, z hub...
I když upřímně, jsem taky trošku "konzerva" a není nad tatarák z hovězího, ale na druhou stranu i z lososa je výborný.
11. 5. 2016 22:45
Jikotka: No když ro bylo na internetu tak to jo. Ten pán to určiťe věděl nejlíp.
11. 5. 2016 22:43
nanny: tak tomu nevěřím. Každý profesionál ví a amatér by měl, že nedodělané a tedy i syrové drůbeží maso je životu nebezpečné.
11. 5. 2016 14:20
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
11. 5. 2016 12:53
Ten pán na internetu co to předváděl, to také tak napsal,tak jsem to tak uvedla taky...bože vždyť o co jde? ![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
11. 5. 2016 10:07
ProBoha to myslíš vážně jako tatarák?
Kdybys to nazvala pomazánka na topinky budiž, to bych ani necek. Ale tatarák
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 1 hodinou
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 3 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 10 hodinami
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
husapetr01 uvařila před 3 minutami
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Jan Nemec uvařila před 36 minutami
Sirup z rýmovníku
Zetkova uvařila před 58 minutami
Čočka na kyselo
ROCKANKAAA@centrum.cz uvařila před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 12 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 12 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 14 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 14 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 15 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: salámová pomazánka na topinky salámový tatarák recepty ze salámu pomazánka z trvanlivého salámu falešný tatarák ze salámu pomazanka na topinky ze salamu tatarák z uheráku tatarák recept tatarák z kabanosu pomazánka s trvanlivého salámu jak ochutit tatarak pomazánka z lovečáku tatarák z loveckého salámu pokrmy ze salamu salámová tatarak salámový tatarák recept recept ze salamu recepty z trvanlivého salámu saláty ze salamu pomazánka na topinky z kabanosu
Suroviny: salám trvanlivý, hořčice plnotučná, kečup sladký, sůl
Tatarák ze salámu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yyg6
12 názorů