Pstruzi, zapečení s hlívou a brambory
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 113 kJ / 744 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,25 g |
Tuky | 41,70 g |
Vláknina | 16,30 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 71,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 15 minutami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 18 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 19 minutami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 49 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 10 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 11 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Režisér a producent Petr Jákl: Zbožňuju chipsy a oříšky a nesnáším vaření podle receptů, raději improvizuji
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: pszruh s hlívou ústřičnou recepty pstruh na hlívě ústřičné pstruh s hlívou ústřičnou hlíva ústřičná pstruh pstruh na na hlívě ústřičné jak odebrat pater pstruh zapečeni brambory recept zapečeni brambor zapeceni brambory
Suroviny: pstruh, brambory, hlíva ústřičná, cibulka jarní, máslo, petrželka zelená, sůl, pepř, olej, kmín drcený, šťáva citronová, paprika sušená uzená
Pstruzi, zapečení s hlívou a brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z9p5
0 názorů