Farmářská zelňačka
Tato polévka je vlastně jedna z variant tradiční oblíbené české zelné polévky. Patří mezi syté a vydatné polévky a uvařit ji znamená zcela jistě uspokojit i ty největší jedlíky. Je sytá, bohatá přísadami a velmi rychle hotová.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 789 kJ / 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,80 g |
Tuky | 27,85 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 4,07 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 69,40 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 12. 2022 20:32
7. 4. 2022 16:43
4. 3. 2022 09:28
11. 5. 2020 11:41
9. 5. 2020 10:06
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 9 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 10 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 22 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno 11. 6. 2024 17:28
Právě bylo uvařeno:
Slané muffiny
olca1983 uvařila před 11 minutami
Cookies s čokoládou
Simooor uvařil před 37 minutami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Simooor uvařila před 38 minutami
Meruňkový koláč
trousilova uvařila před 59 minutami
Řecké patates
KatkaCechova uvařila před 59 minutami
Babiččina kulajda
hajibuni uvařila před 1 hodinou
Salát s cottage sýrem
Franibald uvařil před 3 hodinami
Kuře na paprice od Andy
Jirka6363 uvařila před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
OstravskyOtec uvařil před 5 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
jana.mit uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Jak na tu nejlepší zelňačku? Základem je dobré zelí, vylepší ji dobrá uzenina, kysaná smetana, ale třeba i sušené švestky
Pojďte si s námi uvařit tradiční staročeskou polévku zelňačku, ale tentokrát trochu netradičně z hlávkového zelí
Další recepty
Tématické fráze: recepty zelňačka fatmarska zelnacka farmarska zenlnacka polévky
Suroviny: zelí kysané, houby, houby sušené, párky vídeňské, brambory, cibule, mouka hladká, sádlo, paprika sušená sladká, smetana, vývar masový, kmín celý, sůl, cukr, pepř, bobkový list
Farmářská zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ZLN
5 názorů