Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Jemnou a krémovou bramboračku si jistě oblíbíte. Na její základ nejprve uvaříme silný kuřecí vývar. Z brambor, bylinek a smetany pak vykouzlíte dokonalou polévku na každý den. Při servírování ozdobte talíř s polévkou orestovanými hříbky.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 956 kJ / 1 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,08 g |
Tuky | 94,40 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 283 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 107,37 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 4. 2024 20:26
20. 4. 2024 15:38
19. 4. 2024 20:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 4 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 5 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 47 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 1 hodinou
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 2 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 2 hodinami
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak si poradit, aby byl vývar čirý? Upečte kosti, sbírejte pěnu a ve vývaru rozšlehejte bílek
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Další recepty
Suroviny: brambory, cibule, smetana, máslo, houba hřib, vývar kuřecí, majoránka čerstvá, sůl, pepř mletý, skelet kuřecí, cibule, mrkev, pórek, petržel, tymián, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, sůl
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9J5g
3 názory