Vánoční pangasius s eidamem v trojobalu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 599 kJ / 2 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 264,72 g |
Tuky | 130,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,66 g |
Sodík | 2,80 g |
Sůl | 6,84 g |
Sacharidy | 15,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Trpělivost chutného pangase přinese.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2009 20:11
Asi před 14 dny bylo v Černých ovcích na ČT1 povídání o pangasovi. V naší republice se na základě různých průpovídek dělal průzkum u 11 firem, které k nám pangase dováží. Ani u jedné rybičky nebylo zjištěno nic závadného. Pangase doporučují jako zdravou dobrou rybu, které nic neschází ani nepřebývá, dětem do školních jídelen. Je to výborná ryba, výborný recept. Dávám boda
7. 12. 2009 13:07
Jani, taky jsem slyšela i četla nějaké "bláboly o pangasovi, ale mně to neovlivní, to bychom u nás nemohli jíst nic
7. 12. 2009 11:59
Pangas rozhodně šťavnatý je a já ho mám moc ráda. Ovšem poslední dobou se o něm píší děsné věci. I tak z mého jídelníčku nezmizí a ty máš plus i ode mne
7. 12. 2009 00:02
Otto,letí bodík.I tebe mám z AHA uloženého ve svých receptech. Taky gratuluji.
6. 12. 2009 23:01
Otto, na fotu vypadá pangas hodně šťavnatě. Hezký recept. . +5
6. 12. 2009 21:19
Vypadá moc dobře a tak ho ukládám pro vyzkoušení.
6. 12. 2009 20:50
Ryby mám ráda v každé úpravě, sýr používáme také. Ještě jsem experimentovala s obalovým materiálem tak, že jsem použila podrcené kukuřičné nebo bramborové lupínky. Buď samotné a nebo přimíchané do strouhanky. Přidávám bodík.
6. 12. 2009 20:35
Super-dávám bodík, protože do trojobalu na kapříka a jiné rybky dávám také sýr-je šťavnatější a má výbornou chuť...a do oleje na smažení přidávám lžíci sádla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 23 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Smažená rýže zero waste
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Právě bylo uvařeno:
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 38 minutami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 52 minutami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 1 hodinou
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 2 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 3 hodinami
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 3 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 5 hodinami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 5 hodinami
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Patří špaldová mouka do vánočního cukroví? Určitě ano, vyzkoušejte ověřené recepty z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: pangasius ryba foto vánoční recepty pangas dolnooky pangasius pangasius dolnooký recept na pangase ryba v trojobalu pangas dolnooký recept smažený pangas pangasius cena vánoční recepty.cz vanocni ryby pangasius smažený recepty na pangase klasický trojobal pangas dolnooký recepty vánoční ryba recepty recept na vanocni rybu smažený pangasius recepty vánoční ryba recept
Suroviny: pangasius, sýr strouhaný, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej
Vánoční pangasius s eidamem v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WpZ
8 názorů