16 receptů na grilované maso všemožných chutí a vůní. Vyzkoušejte je s námi
Grilování je oblíbenou náplní dlouhých teplých večerů. Grilovat můžeme všemožné druhy masa, sýry, zeleninu a také ovoce. Aby se z grilovaček nestala monotónní záležitost, vybrali jsme 16 receptů, které stojí za vyzkoušení.
Grilování je, na rozdíl od barbecue, rychlejší proces, při kterém se maso opéká za vyšších teplot. Nejčastěji opékáme masa marinovaná, ale není to podmínkou. Díky marinádě maso zkřehne a pojme do sebe chutě a vůně v marinádě obsažené.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Grilovaná krkovička
- Grilovaná kuřecí prsa Toronto
- Grilovaná krkovička v marinádě
- Grilovaná vepřová játra s fazolkami
- Grilovaná vepřová plec v pivní marinádě
- Grilovaná žebra
- Babiččin grilovaný bůček
- Grilované kuličky z mletého masa
- Maso na gril
- Kořeněná kuřecí stehna na pánev či gril
- Kuřecí maso v balíčku - na gril
- Krkovice Medvědí gril
- Karbanátky na grilu
- Kebaby z mletého masa na grilu
- Medové maso na grilu
- Kuřecí křidélka na grilu (luxusní)
1/16
1/16
Další tipy a triky
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 6 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
16 tipů na štědrovečerní menu: Co se tradičně podává k slavnostní večeři
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Komentáře