7 oblíbených receptů na lívance. Poradíme, jak je upéct z různých těst. Nakypřené mohou být více způsoby
Lívance, příjemně vláčné a kypré, nás lákají především během léta, když dozrává ovoce. Čerstvé jahody, maliny i borůvky je pěkně doplní, v zimě zase využijeme různé marmelády. To vše dozdobíme kopečkem šlehačky nebo zakysané smetany.
Lívance jsou dobrotou, která potěší každého, a zajásají nad nimi hlavně děti. V létě je bohatě zdobíme čerstvým ovocem, kterého je dostatek. Lívance připravujeme z různých variant těst, ať už s pomocí kvasnic, bílkového sněhu nebo prášku do pečiva. Oblíbená jsou i banánová těsta.
- Tvarohové lívance
- Třešňové lívance
- Extra rychlé lívance
- Lívance z jogurtovo-jablečného těsta
- Lívance
- Kefírové lívance II
- Banánové lívance
Lívance můžeme připravit k snídani i k večeři. Po zeleninové polévce budou výborným obědem. Jsou chutné a poměrně vydatné. O tom, jak připravit nadýchané lívance, pojednává náš další článek.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 8 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 14 hodinami
Komentáře