Hrníčkové recepty - vaření bez vážení

Patrně není hospodyňky (anebo i hospodáře), která by někdy nevyužila hrníčkové míry. Je to tak jednoduché a rychlé! Stanovit si hrníček a jím odměřovat nejen ingredience, ale vlastně i velikost výsledného pokrmu. Ideální je přitom vyměřovat jedním hrnkem skutečně každou ingredienci vybraného jídla. Pak se dozajista zadaří časově i chuťově!
Hrníčkově se většinou pečou buchty, koláče, bábovky, štoly i muffiny. Hrníček však lze použít i při pečení cukroví a sušenek. Nakonec se po dobrém odzkoušení dají hrníčkovat i ingredience na vaření. Tak radostně hrníčkujte - ušetřený čas oceníte vy i vaše rodina!
Související články
Nejnovější recepty Více

Bramborová roláda s mletým uzeným masem
Přidáno před 3 hodinami

Rybízový koláč se sněhovou čepicí
Přidáno před 23 hodinami

Muffiny se směsí drobného ovoce
Přidáno 2. 7. 2022 09:51

Kuřecí soté se zeleninou a vlašskými ořechy
Přidáno 2. 7. 2022 09:33

Panenka v paprikové omáčce
Přidáno 2. 7. 2022 08:42

Grilovaný rumpsteak v marinádě
Přidáno 2. 7. 2022 08:16