Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrníček - praktická míra pro zaneprázdněné pekaře a pekařky

Hrníček - praktická míra pro zaneprázdněné pekaře a pekařky

Patrně není hospodyňky (anebo i hospodáře), která by někdy nevyužila hrníčkové míry. Je to tak jednoduché a rychlé! Stanovit si hrníček a jím odměřovat nejen ingredience, ale vlastně i velikost výsledného pokrmu. Ideální je přitom vyměřovat jedním hrnkem skutečně každou ingredienci vybraného jídla. Pak se dozajista zadaří časově i chuťově!

Hrníčkově se většinou pečou buchty, koláče, bábovky, štoly i muffiny. Hrníček však lze použít i při pečení cukroví a sušenek. Nakonec se po dobrém odzkoušení dají hrníčkovat i ingredience na vaření. Tak radostně hrníčkujte - ušetřený čas oceníte vy i vaše rodina!

Více

1 2 3 4 11 21 30 40

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům