Hrníčkové recepty - vaření bez vážení

Patrně není hospodyňky (anebo i hospodáře), která by někdy nevyužila hrníčkové míry. Je to tak jednoduché a rychlé! Stanovit si hrníček a jím odměřovat nejen ingredience, ale vlastně i velikost výsledného pokrmu. Ideální je přitom vyměřovat jedním hrnkem skutečně každou ingredienci vybraného jídla. Pak se dozajista zadaří časově i chuťově!
Hrníčkově se většinou pečou buchty, koláče, bábovky, štoly i muffiny. Hrníček však lze použít i při pečení cukroví a sušenek. Nakonec se po dobrém odzkoušení dají hrníčkovat i ingredience na vaření. Tak radostně hrníčkujte - ušetřený čas oceníte vy i vaše rodina!
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Indické kuřecí biryani
Přidáno před 6 hodinami

Šťavnatý salát z červené řepy a křenu
Přidáno před 22 hodinami

Mrkvový salát s jablkem a pistáciemi
Přidáno 24. 3. 2023 14:24

Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
Přidáno 24. 3. 2023 12:11

Smažený camembert s bramborovo-celerovou kaší
Přidáno 24. 3. 2023 11:16

Zapečené penne se zeleninou a kuřecím masem
Přidáno 24. 3. 2023 10:44