Mleté "steaky" s vejcem
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 090 kJ / 1 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,50 g |
Tuky | 66,13 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 1,77 g |
Sodík | 797 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 14,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2009 22:38
15. 3. 2009 22:12
15. 3. 2009 21:09
14. 3. 2009 14:24
14. 3. 2009 13:58
14. 3. 2009 13:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 6 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 29 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 44 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sušený mletý zázvor v kuchyni: Můžete ho použít nasladko i naslano
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: steak z mleteho masa steaky z mletého masa hovězí steak z mletého masa tatarák z mletého masa vepřový tatarák tatarak z veproveho steak z mleteho hovězího steak z mletého hovězího masa stejk z mletého masa steaky z mletého hovězího masa hovězí steaky z mletého masa příprava mletého masa stejky z mletého masa tatarák z vepřového masa steak z mletého mlete hovězi mleté maso plněné vejcem steaky z hovězího masa vepřový tatarák recept mleté maso s vejci
Suroviny: hovězí zadní, plecko vepřové, cibule, olej, česnek, vejce, strouhanka, sůl, pepř mletý, olej, vejce, kečup sladký
Mleté "steaky" s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nWR
6 názorů