Grilovaný kuřecí steak
Kuřecí maso je na grilování velmi oblíbené. Dobře zvolená doba marinování a pečlivě vybraná směs koření, nás kolikrát velmi příjemně překvapí svou jednoduchostí a dokonalou chutí.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 13 518 kJ / 3 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 326,20 g |
Tuky | 214,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 770 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kuřecí steaky jsou nejlepší, když je ugrilované podáváme nakrájené na plátky přes vlákno a když nejsou vysušené z dlouhého grilování.
Recept, na kterém si Anička Kociková s manželem tolik pochutnali, když mě po srazu z Prahy přivezli domů.
Už jsem měla možnost jíst i takhle naložené steaky opečené ne na roštu, ale na mramorové desce nad ohněm, a musím se přiznat, že takhle dobré kuřecí dělané nad ohněm jsem ještě nikdy nejedla.
Asi jsme letos naposledy grilovali, tak jsem si řekla, že to musím zdokumentovat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 4. 2011 09:35
30. 9. 2010 08:25
29. 9. 2010 21:49
29. 9. 2010 21:41
29. 9. 2010 20:51
29. 9. 2010 20:49
29. 9. 2010 20:17
29. 9. 2010 20:14
29. 9. 2010 19:57
jak ale vychytat, aby to nebylo ani vysušené, ani syrové
29. 9. 2010 19:04
29. 9. 2010 19:03
29. 9. 2010 19:02
29. 9. 2010 18:58
29. 9. 2010 18:54
Na pánvi bych to prubla taky, možná bych z toho masa udělala plátky.
Děkuji za komentík a za bod
29. 9. 2010 18:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 18 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 20 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 8 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 36 minutami
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 1 hodinou
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 1 hodinou
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 1 hodinou
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 1 hodinou
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 2 hodinami
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké druhy masa použít při přípravě steaků? Poradíme, z čeho můžete vybírat
Expertka na jedlé kytky Jana Vlková: Květy pažitky jsou výborné do salátů a ochutí máslo, doporučuji ale zkusit i květy cibule a česneku
Jak na dokonalý grilovaný hovězí steak? Rozhoduje výběr masa, rychlé zatáhnutí a odpočinek pod alobalem
Další recepty
Tématické fráze: kureci steak kuřecí steaky recepty recepty kuřecí steaky naložené grilovaná kuřecí prsíčka grilovaný steak kuřecí steaky naložené kuřecí steaky kuřecí steaky recept grilované kuřecí maso kuřecí steak recept grilování kuřecích steaků grilovane steaky steak z kureciho masa kuřecí steak s kuzi nalozeni steaku steaky z kuřecího masa naložený kuřecí steak grilované kuřecí stejky kuřecí prsa s kůží grilovany steak recept
Suroviny: prsa kuřecí, olej, koření kuřecí steak, koření country
Grilovaný kuřecí steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0L3K
16 názorů