Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí steak s rozmarýnem a grilovanými brambory

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 7. 2010 18:49

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na ozdobu na talíř nakapeme pár kapek olivového oleje..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

mika59

24. 8. 2021 09:52

Když je chuť na steak..přidala jsem fotky..:-):-K

magdalenka

12. 9. 2012 16:22

dexulka: máš veľmi zvodné foto...:yes:

dexulka

12. 9. 2012 13:12

Dnes jsme měli chuť na pořádný kus flákoty,tak jsem zkusila steak dle tohoto receptu a povedlo se myslím.Na závěr jsem lehce posypala kozím plísňovým sýrem a jako přílohu zvolila zdravější variantu v podobě bulguru s červenou čočkou a fazolky na másle.Moc jsme si pochutnali :-p Posílám bod i foto a děkuji ;-)

chocolate

21. 3. 2012 21:12

jirka:Asi použití zadního hovězího, to prostě není na steak vhodné.Použijte pravou svíčkovou nebo nízký roštěnec.

jirka

21. 3. 2012 20:59

tak jsem to zkusil ale mel jsem ten steak hrozne žvejkavej :-(
poradte mi co jsem udelal špatně,diky

Klariska

24. 2. 2012 10:57

laryyya: Kdybys nebyl takový ignorant, všiml by sis, že autorka se v komentářích omlouvá za chybu a píše hovězí zadní.

spagetka

14. 11. 2011 17:05

laryyya: Ta poslední věta vašeho komentáře svědčí o oprávněnosti té poslední věty u komentáře Tejaji :no::no::no:

laryyya

14. 11. 2011 17:02

Tejaja - znáte tu o potrefených husičkách? Míchat do oprávnění kritiky inteligenci říká spíše něco o vás.
Neméně - 2x už se slušně upozorňovalo..
Vy ste tady vážně \"topíková\" sebranka

tejaja

14. 11. 2011 14:28

laryyya: Ale ste jedovatá/ý :-(( To sa stane snáď každému, že sa pomýli alebo niečo vynechá. Tak je možné autora slušne upozorniť. Autorka to mäso do surovín doplniť môže, ale vy si svoju inteligenciu a slušnosť už nedoplníte nikdy.

laryyya

14. 11. 2011 14:24

A kde máte v surovinách to maso?
To si mám vyrobit z těch brambor? Nebo z rozmarýnu?:no::no::no:

Jenny

28. 11. 2010 20:38

:yes::yes::yes:

Rici

10. 11. 2010 19:30

Zkusil jsem recept s propečením medium well a super! :)

Robert 22

18. 9. 2010 21:28

Možná blbý dotaz, ale jak dlouho trvá, aby byl steak "tak akorát"...?:-8

Dana61

7. 9. 2010 09:21

Jo steak je steak - rychlé a velmi dobré. Velmi dobrý recept a postup:yes::-D
Klarisko, no ten je přesně pro mě - něco mezi krvavým a mediem - nádhera:-p:yes:

Klariska

13. 8. 2010 15:47

Drobku děkuji, mám moc ráda hovězí maso, ale nedaří se mi připravit steak doma tak, aby chutnal jako v restauraci. Teď si to můžu nastudovat a následně na tom zapracovat :yes:.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: hovězí zadní recept hovězí steak hovězí zadní steak hovězí steak recept hovězí zadní steak na pánvi steak z hovězího zadního recept hovězí steak ze zadního hovězí zadní steak recept hovězí zadní steak z hovězího zadního steak hovezi zadni nejlepší recept na hovězí steak recept hovězí steak zadní hovězí steak hovězí steaky nejlepší recepty steakove brambory steak ze zadniho hoveziho hovězí zadni steak recepty zadní hovězí steak recept hovězí zadní na gril

Suroviny: hovězí zadní, brambory, rozmarýn, sůl, pepř, olej olivový, zelenina

TopRecepty.cz

Hovězí steak s rozmarýnem a grilovanými brambory

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OPjR