Božtěšický koláč
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 17 600 kJ / 4 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,36 g |
Tuky | 96,12 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 482 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 749,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 12. 2011 20:22
20. 12. 2011 10:31
18. 10. 2010 12:19
18. 10. 2010 10:52
18. 10. 2010 10:37
18. 10. 2010 10:35
18. 10. 2010 05:45
17. 10. 2010 22:09
17. 10. 2010 22:03
Pajaska tenhle typ koláčů neznám (sváření surovin) a tak ukládám a ráda vyzkouším.
17. 10. 2010 21:38
Jani R.,přesně tak,dělá se z toho na co je chuť a co je doma.
17. 10. 2010 21:27
16. 10. 2010 16:45
Jako náplň mám ale višně a rybíz. Pekla jsem na vymazaném a vysypaném pekáči cca 30 min při 170°C. Je to vynikající, těsto je velice tvárné.
Jen možná pro někoho to na rozměry plechu (vnitřní rozměry) 34x35 cm bude těsto moc nízké, nám to naopak vyhovuje. Je to skvělé, mizí to samo. Páji
16. 10. 2010 16:18
nicméně to nevylučuje, že tento je určitě také dobrý
16. 10. 2010 16:14
16. 10. 2010 11:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 3 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 30 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 33 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: žmolenka z oleje žmolenka na koláče recept koláč ze žmolenky žmolenka z polohrubé mouky šalamoun hrnkový koláč nejlepší jemný koláč moučníky on-line buchta fofrník koláč šalamoun žmolenka na koláč recept jak se dělá žmolenka z čeho se dělá žmolenka recept na žmolenku žmolenka na koláč žmolenka pro diabetiky moučníky recepty koláč recepty on line y tříbarevný koláč žmolenka jak nahradit cukr při pečení
Suroviny: voda, cukr, tuk hera, mouka polohrubá, sůl, vejce, prášek do pečiva, jahody čerstvé, mouka polohrubá, cukr, olej, tuk, mouka
Božtěšický koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N06K
22 názorů