Čalamáda, jak ji dělám já
Suroviny
Porce: 25 sklenic
Nutriční hodnoty
Energie | 21 286 kJ / 5 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,00 g |
Tuky | 32,40 g |
Vláknina | 364,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22,19 g |
Sůl | 50,00 g |
Sacharidy | 895,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 8. 2011 19:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 14 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 42 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 44 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: slovenska čalamada zavařování čalamády čalamáda bez zavařování čalamáda čalamáda ve vlastni stave vyroba calamady čalamáda z cukety a zelí recept na slovenskou čalamádu doba zavařování čalamády chalamada zavařování čalamáda jak dlouho se zavařuje čalamáda čalamada ze zeli a cukety slovenská čalamáda ze zelí paprik s cibulí čalamáda slovenská jak se zavaruje calamada calamady calamada s cukety a zeli slovenská čalamáda ze zelí čalamáda ze zelí
Suroviny: paprika čerstvá bílá, okurky sterilované, zelí bílé, cibule, deko, voda, cukr, ocet
Čalamáda, jak ji dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m739
1 názor