Rajčata ve vlastní šťávě

pelda Kuchařka: pelda

Zavařeniny 2 názory

Suroviny

rajčata
sůl
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky, aby se jich do skleniček více vešlo. Osolíme, plníme do sklenic a uzavřeme víčky.

  2. Sterilujeme 30 minut při 80°C. Používáme jako základ do polévky, k masům, k vejcím.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 28 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rajčata ve vlastní šťávě

  • casino casino

    A měla jste je v uzavřených zavařovačkách? ;-)
    No, já bych stejně steriloval ve vodě :-)

    Odpovědět

  • eevza eevza

    Dobrý den, právě jsem je vytahla z trouby a nemam tam šťávu???? je to v pořádku?

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: zavařování rajčat rajčata zavařování co udělat z rajčat rajčatová šťáva recept sterilizace rajčat zavařování loupanych rajčat zavarovani rajcata a papriky recept na zavařování rajčat zavařená rajčatová šťáva nakládaná rajčata sterilace rajčat nakládání rajčat šťáva z rajčat zavařování rajčatové šťávy zavařování paprik a rajčat zavarovani rajcata nakládání loupaných rajčat zavareni rajcat nakládáme rajčata zavařování papriky a rajčat

Zapomněl/a jsem heslo