Rajčata ve vlastní šťávě

pelda Kuchařka:

Zavařeniny 0 názorů

57

Suroviny

rajčata
sůl
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky, aby se jich do skleniček více vešlo. Osolíme, plníme do sklenic a uzavřeme víčky.

  2. Sterilujeme 30 minut při 80°C. Používáme jako základ do polévky, k masům, k vejcím.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 21 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rajčata ve vlastní šťávě

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo