Francouzské kuře na smetaně a bílém víně
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 846 kJ / 2 831 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 336,93 g |
Tuky | 146,26 g |
Vláknina | 2,56 g |
Cholesterol | 987 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 6,03 g |
Sacharidy | 25,54 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2020 11:17
13. 1. 2013 18:10
Pavel Mencl: Moc děkuji za komentář, podložený výběrem a vyzkoušením receptu - takových si všichni velmi ceníme.
13. 1. 2013 17:00
Dobrý nápad, dost jsme si pochutnali, máslo jsem prakticky nepoužil, dával jsem olivový olej, místo šlehačky 12% smetanu, šalotku jsem neměl, tak byla cibule, vína 2dcl přívlastkové suché pálavy...
díky moc za inspiraci
díky moc za inspiraci
21. 9. 2011 17:51
nádhera+1
20. 9. 2011 21:03
Věra:Já bobkáč na talíři také nechávám jako dekoračku
Eli opět další krásná a lákavá pochutina+15
Eli opět další krásná a lákavá pochutina+15
20. 9. 2011 19:33
Sampzřejmě precizní práce, jako vždy :) jen ten bobkový list bych mít v talíři nemusela :)
20. 9. 2011 19:19
Eli, to je krásný recept a na tom talíři to vypadá dokonale
20. 9. 2011 12:27
Vypadá to moc dobře+12
20. 9. 2011 10:43
Moc pěkné a určitě chutné,ukládám
20. 9. 2011 09:04
Moc príma recept
20. 9. 2011 08:10
Už mám uloženo, vyvážená jídla od Tebe jsou zárukou, že si pochutnáme
20. 9. 2011 07:58
Elizo - zase dobrota a vím o čem mluvímdělám téměř stejně, jenom nedávám česnek - prostě ho nemůžu
19. 9. 2011 23:05
19. 9. 2011 22:10
Moc děkuji za ohlasy a za body.
Maso naložené v majonéze jsem už také prubovala, ale tohle je variace na klasickou francouzskou kuchyni a nejsem si jistá, zda je v ní nakládání masa do majonézy typické...spíš ne.
Je to taková módní záležitost, vzniklá víceméně díky reklamám na Hellmans, ale osobně si zakládám na čistých chutích a na tom, že vím, co do připravovaného pokrmu vkládám...
Maso naložené v majonéze jsem už také prubovala, ale tohle je variace na klasickou francouzskou kuchyni a nejsem si jistá, zda je v ní nakládání masa do majonézy typické...spíš ne.
Je to taková módní záležitost, vzniklá víceméně díky reklamám na Hellmans, ale osobně si zakládám na čistých chutích a na tom, že vím, co do připravovaného pokrmu vkládám...
19. 9. 2011 21:54
Elizo, pěkný recept, pěkné fotky a docela nejvíc se mi líbí ta poslední, jako z podhledu. Máš 4.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 9 minutami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 35 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 40 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 43 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Retro okénko: Legendární kuře s broskví frčí dodnes a když dodržíme jednoduché postupy, skvěle si pochutnáme
Další recepty
Tématické fráze: francouzské kuře kure po francouzsku francouzské kuře recept francouzské sváteční kuře francouzská kuřata kuře na víně a smetaně francouzské sváteční kuře recept recepty na bílém víně recept na francouzské kuře kuře na smetaně francouzské kuře recepty malé francouzské kuře kure po francouzku kuře naložene ve smetaně francouzké kuře kuře na houbách a smetaně recept francouzske kure recept na bilem vine francouzské omáčky francouzská omáčka na kuře
Suroviny: prsa kuřecí, slanina anglická, cibule šalotka, máslo, houba hřib, víno bílé, česnek, vývar, smetana ke šlehání, mouka hladká, bobkový list, tymián čerstvý, pepř, sůl, nať petrželová
Francouzské kuře na smetaně a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5Xl
18 názorů