Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem

Pokud jste milovníci křenové omáčky s uzeným masem, tento recept nabízí alternativu jak jí uvařit trochu jinak. Bešamelový základ s vůní hub a bylinek. A je jen na vás jakou si zvolíte přílohu, nebo si jí dáte bez masa.

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

28. 9. 2012 14:47

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 918 kJ / 1 175 kcal
Bílkoviny28,31 g
Tuky90,69 g
Vláknina14,38 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 642 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy55,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

20. 5. 2020 13:50

Ty náhodné recepty....souhlasím s prvním komentářem Rebuše...och:yes::yes::yes:

dexulka

4. 2. 2013 15:37

Zajímavá kombinace a chuťově lahodná omáčka, pochutnali jsme si :-p Podávala jsem s haluškami a bylo to dobré. Posílám bod i foto :yes:

jarka skrobakova

29. 9. 2012 19:19

moc bych si pochutnala, :-p:yes::yes::-)):-K

BILKOVAI BILKOVAI

29. 9. 2012 11:41

To je velmi zajímavý recept.:-O Musím vyzkoušet. A s tím jazykem...:-*:-p:yes:

Miabella

29. 9. 2012 08:48

to vypadá úžasně

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 9. 2012 22:02

:-p+9:yes:

PatkovaKaterina PatkovaKaterina

28. 9. 2012 20:55

:-p:-p Dalšíbodík už se řítí;-):yes::yes:

Dooga Dooga

28. 9. 2012 17:36

Jazyk je vynikající masíčko. :-p Znám ale jen s křenovou omáčkou. Konečně změna. VYNIKAJÍCÍ !!! :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 9. 2012 16:46

:yes::yes::yes::-p

yanull yanull

28. 9. 2012 15:50

Bahulko, včera jsem vařila dačo podobného, žampionovou máčku a k tomu jsme měli houskový knedlík a uzené koleno, toto je také skvělé dlabání, vidíš, jak Rebuščiny chutě prohání? ;-):-p:-K +3:yes:

rebeka rebeka

28. 9. 2012 14:52

no, co na tohle říci:-?:-? jazyk mám až na vestici:-S, ruměnec v líci, v oku touhu, v břiše hlad:-// a to jsem tě měl(a) celkém rád(a).. chápej.. ženský rod mi tu neštimuje.. o jéééé:-S:-8:-D:-D:-D
překrásná omáčka., to jazyčisko.. to je uzené, néééé:-8:-?:-D:-D:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: omacka k uzenemu jazyku co k vepřovemu jazyku cibulová omáčka s uzeným cibulová omáčka s uzeným masem omačka k jazyku křenová omáčka s uzeným jazykem příloha k uzenemu omáčka k vařenému jazyku starofrancouzská žampionová omáčka omáčka k vepřovému jazyku priloha k uzenemu kolenu co k uzenemu omáčka k uzenému kolenu přílohy k uzenému kolenu omačka ke kolenu starofrancouská omáčka křenová omáčka k uzenému jazyku omáčka k vepřovým jazykům omáčka k vepřovému kolenu příloha k uzenému jazyku

Suroviny: máslo, mouka hladká, mléko, cibule, žampióny, sůl, pepř mletý, pažitka, petrželka, jazyk uzený

TopRecepty.cz

Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5KWv