Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 15 539 kJ / 3 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 383,38 g |
Tuky | 176,84 g |
Vláknina | 29,78 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 7,77 g |
Sůl | 17,85 g |
Sacharidy | 135,51 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Sancocho je dominikánské národní jídlo. Tato polévková mísa se obvykle připravuje k zvláštním příležitostem. Její příprava je zdlouhavá a jídlo obsahuje mnoho přísad. Během dušení se Dominikánci baví s přáteli, pijí karibský rum a pivo Presidente.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 5. 2012 20:22
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
23. 5. 2012 07:28
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
22. 5. 2012 19:35
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
22. 5. 2012 19:31
NO SAMOZŘEJMĚ, ŘEZAT, ŘEZAT A ŘEZAT. JAKO PŘI VÝCHOVĚ.
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
22. 5. 2012 19:29
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Polévka z ledového salátu
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno před 20 hodinami
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno před 22 hodinami
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí směs à la Indie
Přidáno před 23 hodinami
Řezy s karamelovým krémem ze Salka
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Poctivá květáková polévka
Geeluix uvařila před 17 minutami
Rajská z čerstvých rajčat
samson.lance uvařila před 56 minutami
Krupičková polévka s libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Salát z mladých kedluben s nivovou zálivkou
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna s anglickou slaninou
njaroslav15 uvařila před 1 hodinou
Polévka s kapáním
Jurec uvařila před 1 hodinou
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Vlasta29 uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem
Skrabi uvařila před 2 hodinami
Selská zimní kotlíková polévka
VlastimilaCardova uvařila před 3 hodinami
Tvarohové lívance
Sameli uvařil před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak rezat maso polevka sancocho sankocho san cocho jak řezat hovězí maso sansocho jak řezat maso po karibské maso jehněčí san cocho jidlo pokrm sancocho sancocho polévka recept dušená salsa vepřovo-jehněčí klobásy kilo jehněčího jak řezt hovězí maso dominikanska kuchyme sancocho,recept kuřecí maso 7 bylin
Suroviny: maso jehněčí, klobása, bůček, maso hovězí, kuře, žebra, šunka, citron, česnek, olej, pepř zelený, cibule, celer řapíkatý, brambory, kapary, kukuřice sterilovaná, koření oregáno, tymián, koriandr, ocet, tabasco
Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x86r
5 názorů