Domácí paštika z vepřových jater
Domácí játrovou paštiku nechystáme v kuchyni denně, protože výroba je trochu pracnější. Přesto se odhodlejte a zkuste ji připravit podle našeho receptu. Podávat ji můžete s rybízovou omáčkou jako předkrm, ale třeba samotnou na chlebu jako svačinu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 34 553 kJ / 8 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,20 g |
Tuky | 806,86 g |
Vláknina | 45,20 g |
Cholesterol | 2,26 g |
Sodík | 566 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 112,50 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2022 16:56
29. 4. 2017 16:31
Opravdu skvělá paštika. Už ji dělám asi po osmé a jde na dračku. Je o ni velký zájem v rodině,proto,abych nemusel co chvíli kutit,zavařuji ji. Tři hodˇky na 100 st, omnia sklénky ,červené víčka a plnění do 2/3 velikosti sklénky. Jednoduché a dobré.
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
15. 12. 2016 18:15
Díky Marylas
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
13. 5. 2016 16:23
17. 11. 2014 17:36
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
17. 11. 2014 12:10
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
25. 2. 2014 19:10
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
23. 2. 2014 16:48
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
23. 2. 2014 16:30
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
23. 2. 2014 16:24
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
magdalenka: Taky uvažuju, že si udělám větší množství, podle jiného receptu, a zavařím. Kdysi jsme zavařovali při zabíjačce všechno, co se nevešlo do mrazničky.
chocolate: Opravdu se má zavařovat 2 x. Jen nevím jestli po 24 hodinách nebo více. Už jsem to hodně dlouho nedělala
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
praktik: Děkuji za receptík, třeba najde využití
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
23. 2. 2014 00:43
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
22. 2. 2014 20:00
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
22. 2. 2014 19:17
ale mäso sa mi vždy dosť rozvarilo...to robí to dvojité sterilizovanie.
22. 2. 2014 18:54
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
Ptám se jako debil, ale maso jsem nikdy nezavařovala, mezi zavařováním jedna a dvě to má být v lednici?
22. 2. 2014 18:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 8 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno 14. 6. 2024 14:16
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno 14. 6. 2024 13:56
Kuřecí směs à la Indie
Přidáno 14. 6. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Linecký mřížkový koláč s marmeládou
Lalaj uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Walderama08 uvařila před 2 hodinami
Koprová omáčka
Evellinka uvařila před 3 hodinami
Kuře se sezamem a čínskými nudlemi
kloudakovi uvařila před 3 hodinami
Poctivá květáková polévka
Geeluix uvařila před 4 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
samson.lance uvařila před 4 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Salát z mladých kedluben s nivovou zálivkou
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna s anglickou slaninou
njaroslav15 uvařila před 5 hodinami
Polévka s kapáním
Jurec uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játrová domácí paštika recepty vepřova paštika vepřová paštika recept recept na domácí vepřovou játrovou paštiku domácí paštika z jater jak dlouho zavařovat paštiku vepřová játra paštíka domácí paštika z vepřového masa a jater domácí zabíjačková paštika zabijačková paštika recept na domácí vepřovou paštiku domácí paštika z vepřového masa recept na veprovou paštiku recept vepřová paštika vepřová játrová paštika vepřová játra paštika recepty vepřová paštika s játry pomazánka z vepřových jater zabíjačková domácí paštika jak udelat veprovou pastiku
Suroviny: sádlo vepřové hřbetní, játra vepřová, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, majoránka, kmín drcený, voda
Domácí paštika z vepřových jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v50X
19 názorů