Rychlá buchta s mákem z remosky
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Množství pro menší remosku o průměru 22 cm. Hrnek na odměření - objem 250 ml.
Nutriční hodnoty
Energie | 12 520 kJ / 2 992 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,93 g |
Tuky | 126,50 g |
Vláknina | 29,63 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 387,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Remosku mám starší, s hliníkovou mísou o průměru 22 cm.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 11. 2022 09:36
16. 11. 2022 20:52
13. 9. 2015 16:42
13. 5. 2015 20:50
12. 5. 2015 20:30
9. 5. 2015 11:41
9. 5. 2015 08:03
8. 5. 2015 10:45
Skvelé, vďaka za ďalšie remoskové rcepty a nenašli by ste aj niečo slané? Koncom mesiaca má prísť ku mne na návštevu "slaná" rodina, teda hlavne švagor.
7. 5. 2015 11:57
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 7 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 13 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 36 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 52 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: buchta s makem pečení s mákem rychlé recepty z remosky rychlá buchta peceme s makem buchta v remosce buchta z maku buchta z remosky buchty s mákem rychla buchta do remosky babovka z remosky buchty v remosce recept na rychlou buchtu s makem rychlá buchta v v remosce rychla buchta do z remosky pečení rychlé buchty pečení buchet v remosce makovec z remosky makovec buchta do remosky buchty z remosky
Suroviny: mouka polohrubá, mák mletý, cukr moučkový, prášek do pečiva, cukr vanilkový, skořice mletá, kůra citronová, vejce, olej, mléko, rozinky, cukr moučkový
Rychlá buchta s mákem z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ynon
9 názorů