Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá kakaová buchta z remosky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 5. 2015 12:18

Suroviny

Porce: 6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie9 665 kJ / 2 310 kcal
Bílkoviny39,28 g
Tuky89,74 g
Vláknina10,43 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 221 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy331,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vlastním starší a menší remosku s hliníkovou mísou o průměru 22cm.

Všechny mé recepty najdete tady: http://www.merylas.estranky.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

chocolate

7. 5. 2015 08:12

casino:Moje ma na termostatu regulaci 1-10.Nevim, jestli to mely Bravosky i drive, ale ta ma, tusim rok 2007, ji ma.
Ale Maruska uz odpovedela za mne.

zizala

7. 5. 2015 06:33

casino: Chocolate má bravosku ;-) Edit: než jsem vše přečetla a dopsala, Maruška byla rychlejší :-))

Merylas

7. 5. 2015 06:32

casino: Řeč byla o Bravosce a kopíruju část popisu od výrobce: Další předností je plynule regulovatelný termostat, který udržuje komfortně požadovanou teplotu. 60 - 210°C. Taky to vidím jako velikou přednost, ale vystačím si už taky jen se stařičkou remoskou:-)

casino

7. 5. 2015 00:13

chocolate:
Kdysi jsem měl všechny velikosti remosek, tu střední dokonce 2x (mezi dvěma víky jsem zkoušel péci i pizzu - no, ni moc). Mančaft si je časem "půjčil" a už mám jen jednu střední (ve zdraví se dožila věku už téměř důchodového) a k ní 4 misky (buchty peču jak na běžícím pásu:yes: ale prozraďte mi, jak se v remosce peče "pomalu"? Ta moje buď peče na plné pecky, nebo nepeče. Nebo má ta vaše mladice regulaci teploty?:-O:-)

chocolate

6. 5. 2015 21:47

Merylas:Da se otacet, pokud chci smazit nebo dusit, ten dil, kam se pripojuje elektrina a hreje, je dole.Pokud pecu, dam ho misto poklice.Uz jsem v ni zkousela i pomalu pect kachnu a byla vyborna, krupava se spoustou vypeceneho tuku.
Jsem spokojena, i kdyz ted ji mam na chalupe;-), slouzi uz osmym rokem.I kdyz to je oproti remoskam jen zlomek casu, ty maji holky i ctyricet let a porad slouzi.

Merylas

6. 5. 2015 20:37

Frantiska::-)

chocolate: Luci, musela jsem juknout na Bravosku, ona peče spodem a dá se nějak otočit a prý peče pak shora. Přiznám se, že nevím, jak se používá, konkrétně jaký je ohřev při pečení moučníků? A peče dobře?

chocolate

6. 5. 2015 19:50

I mne se buchty do remosky, byt mam bravosku:-D, moc libi a zvlast ocenuji, ze jsou hrneckove.Na chalupe to bude fajn.

Frantiska

6. 5. 2015 19:46

ja taky vítám recepty pro remosku :)

Merylas

6. 5. 2015 19:39

cecilka: Já si těžkou hlavu nedělám, jen mě to překvapilo :-D Když, tak průběžně tady ještě pár receptů přidám, když je o ně zájem ;-) A jinak listové těsto jsem ještě v remosce nezkoušela, peče se při vyšší teplotě, tak v tom neporadím.:-K

cecilka

6. 5. 2015 18:36

Merylas, z kritických hlasov si nerobte ťažkú hlavu a berte ich:-)):-)):-)):-)). Vďaka za recepty na ďalšie remoskové buchty, určite ich vyskúšak a už teraz:-p:-p:-p:-p.
Ale ešte vás poprosím o radu, ako na "remoskové" pečenie lístkového cesta.
Vďaka.

zizala

6. 5. 2015 18:22

Merylas: ;-) Uživatelé, kteří Tě bezdůvodně osočí a pak se ani neomluví, Ti mohou být volní. A nejen já ty remoskové recepty vítám, vždyť víš :-K

Merylas

6. 5. 2015 17:45

cecilka: Děkuji za zájem o "remoskové" moučníky. Další 3 stránky různých moučníků, které jsem vyzkoušela, jsou tady http://www.merylas.estranky.cz/clanky/moucniky/pec... Některé si jsou podobné a lišící se jen v pár věcech, jiné mají zase podobné fotky a jestli bych je tady všechny přidala, tak by zase některý z uživatelů mohl mít s tím problém. Viz. koment níže s tvrzením, že přidávám dva stejné recepty a pak teda že jsou jen podobné, ale mají stejné fotky:-D Je pravda, že v remosce zkouším péct běžné a známé moučníky, ale musím si je objemově přizpůsobit, aby se dobře propekly a jsou typy moučníků, které se mi tam péct prostě nedaří.:-K

cecilka

6. 5. 2015 16:51

Merylas, nemohli by ste uverejniť aj viac receptov, ktoré sa dajú robiť v remoske?:-p Samozrejme, okrem pečeného mäsa.
Ďakujem:yes:

Merylas

4. 5. 2015 21:08

ivulinka: Ivi díky:-K Na pečení moučníků začínám remosku více používat. V létě ji hodně lidí využívá i na chatách a chalupách a všelijaké hrníčkové recepty bez vážení, kdy se vše jen smíchá dohromady, jsou dost v oblibě. Nikomu se nechce v kuchyni trávit hodně času.

ivulinka

4. 5. 2015 21:02

Bude určitě hodně dobrá:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta z remosky buchta do remosky buchta v remosce kakaová buchta rychlá buchta remoska recepty hrníčková kakaová buchta rychlá buchta s marmeládou buchty z remosky kakaová buchta bez vajec hrníčková buchta do remosky moučníky z remosky recepty z remosky bábovka v remosce hrníčková buchta s kakaem hrníčková buchta v remosce kakaova buchta v remosce rychlá buchta v v remosce remoska buchta buchty v remosce

Suroviny: mouka polohrubá, kakao, prášek do pečiva, cukr vanilkový, cukr moučkový, vejce, mléko, olej, marmeláda rybízová, kokos

TopRecepty.cz

Rychlá kakaová buchta z remosky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N2ZD