Rychlý rybízový koláč v remosce

www.toprecepty.cz Kuchař:

Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 9 názorů

54
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Suroviny

miska rybízu
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukru
1 hrnek mléka (může být i kyselé)
1/2 hrnku oleje
1 vajíčko
1 prášek do pečiva
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mouku, cukr, mléko, olej, prášek do pečiva a vajíčko dáme do misky a vše zamícháme dohromady.

  2. Formu remosky vymažeme a vysypeme hrubou moukou. Do formy vlijeme těsto navrch poklademe rybíz, hojně pocukrujeme, popřípadě posypeme drobenkou a dáme péci.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Rychlý rybízový koláč v remosce

  • Romario Romario

    upekla jsem tento koláč:-). Opravdu je rychlý a skvělý. Bodík a fotka:yes:

    Odpovědět

  • iriska iriska(neregistrovaná)

    Marta:Jak dlouho nechat v removsce dostala jsem ji darem nemám zkušenost díky

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Skvělý koláček :-). Přidávám foto:-) Dělala jsem ho ale na klasické kulaté formě na koláč.

    Odpovědět

  • Majduuu Majduuu(neregistrovaný)

    Jsem začátečník,chtěla bych se zeptat,zda to jde normálně,když nemám remosku,šoupnout do trouby?:-O

    Odpovědět

  • bobzbrd bobzbrd

    Upekl jsem PŘESNĚ podle receptu a dopadlo to - výborně!Jenom to bylo málo sladké,tak jsem ještě pocukroval a NEMÁ TO CHYBU!
    Jenom jsem nevysypával moukou,ale kokosem!
    Přidal jsem fotky.

    Odpovědět

  • bobzbrd bobzbrd

    Marti:Jediná rada:Remosku zahodit a koupit novou!

    Odpovědět

  • Marti Marti(neregistrovaný)

    Prosím o radu. VŽDY, když peču v remosce buchtu, vyběhne pod sklem boule. Můžu zakrývat alobalem, jak chci.
    Děkuji.;-(

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    No, je dobře, že jsi tady dala zmínku o postupu. Já taky jednou dělala nějaký rýžový nákyp od Topreceptů, přidala fotku s tím, že jsem si to trochu upravila, ale nenapsala jsem to tam a pak jsem tady dostala od nějakého chudáka, co celý oběd vyhodil dostala takový sprostý komentář, co se tady ani nedá napsat. Zachránila mne pipre, která mne na to upozornila. Celý den jsem měla záchvaty smíchu, chudák bez oběda:-)):-D:-)):-D

    Odpovědět

  • Marta Marta

    tak 2 celé hrnky mouky by byly do remosky moc, dala jsem 1 1/2 hrnku a i tak je koláč docela vysoký, prášku do pečiva určitě jen polovinu ;-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo