Tagliatelle s hříbkovou omáčkou a masovými koulemi
Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 885 kJ / 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,52 g |
Tuky | 44,51 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 589 mg |
Sodík | 414 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 34,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2016 19:59
20. 1. 2016 19:18
20. 1. 2016 18:58
20. 1. 2016 18:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 24 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 58 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Koláč sester Tatinových upečete s našimi radami hned napoprvé a perfektně. Bez čeho se neobejdete?
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: těstoviny s hříbkovou omáčkou hovězí s hříbkovou tagliatelle s kurecim a hribky těstoviny s hribkovou omáčkou a kuřecím masem těstoviny s hříbkovou testoviny s masovimi koulemi tagliatelle s houbovou omackou a masove kulicky zapečené žampiony s masovými koulemi hovězí s hříbkovou omáčkou svedske kulicky s houbovou omackou koule z mletého masa s hribkovou hribkova omacka se listovym spenatem testoviny s masovymi koulemi
Suroviny: maso hovězí mleté, houba hřib, těstoviny, cibule, česnek, smetana, víno bílé, sůl, pepř, koření masové koule, vejce, strouhanka
Tagliatelle s hříbkovou omáčkou a masovými koulemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xwRJ
4 názory