Bratislavská buchta
Suroviny
Porce: 10-15
Nutriční hodnoty
Energie | 15 616 kJ / 3 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,90 g |
Tuky | 152,30 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 494,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2019 14:37
Zdravím,
prosím o radu, je možné místo smetany použít tvaroch? Díky za radu
prosím o radu, je možné místo smetany použít tvaroch? Díky za radu
26. 4. 2016 03:33
Doporučuji úplně vynechat vodu a komplet ji nahradit olejem! Buchta je pak vláčnější a není suchá jako když tam dáte vodu,jsou to moje léta praxe
16. 10. 2015 19:08
cathleen: Děkuji, jsem rád, že chutnají.
16. 10. 2015 16:54
Dnes znovu upečeny - fantastické
29. 1. 2014 15:42
Nadja: protože si přečtěte ještě jednou recept, kde je 0,1 vody i oleje a paní píše, že je lepší dát více vody :)
5. 12. 2013 18:43
Jak se bucha dlouho peče a při kolika stupních?
13. 8. 2013 09:47
Tak jsme je pekly znovu (přidala jsem fotky)....do těsta dávám 150 ml vody + 100 ml oleje a mléko na pudink lehce ředím vodou.
Řezy jsou fantastické, nijak pracné a u nás patří k nejoblíbenějším
Řezy jsou fantastické, nijak pracné a u nás patří k nejoblíbenějším
28. 5. 2013 12:16
Vašku, řezy jsem znala z doslechu, ale nikdy nepekla. Až v pátek - byly úžasné, na fotku nebyl čas. Znovu jsme je se snachou pekly hned v neděli, no, nezbylo.....ale chystám se je dělat zas za týden, když jim tak chutnají (a snad už se konečně "zajedí") a doufám, že stihnu i tu fotečku
2. 5. 2013 19:56
Buchtu už dělám asi 15let je výborná
26. 11. 2012 12:44
Moc dobrá moc. Zkusila jsem ji i nechat bez kakaa, jenom žlutej piškot a použít čokoládovej puding a musím říct, že mi chutnala možná ještě víc
14. 2. 2012 20:32
JE VELMI DOBRÁ,DÍKY
26. 1. 2012 23:24
Bratislavskou buchtu jsem už pekla několikrát a vždycky se po ní jen zaprášilo.Doporučuji,opravdu výborná!
16. 1. 2012 15:43
VÝBORNA BUCHTA dělám jí každý měsíc Vždy se po ní zapráší
12. 9. 2011 10:22
12. 9. 2011 00:13
Bianka1: Proč je lepší dát 100 ml oleje místo v receptu uváděný 0,1 l oleje?
Vždyť 0,1 litru = 1 dl = 100 ml
Vždyť 0,1 litru = 1 dl = 100 ml
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Polévka z ledového salátu
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno před 20 hodinami
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno před 22 hodinami
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí směs à la Indie
Přidáno před 23 hodinami
Řezy s karamelovým krémem ze Salka
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Poctivá květáková polévka
Geeluix uvařila před 11 minutami
Rajská z čerstvých rajčat
samson.lance uvařila před 50 minutami
Krupičková polévka s libečkem
TondaJ uvařila před 55 minutami
Salát z mladých kedluben s nivovou zálivkou
TondaJ uvařila před 56 minutami
Kuřecí stehna s anglickou slaninou
njaroslav15 uvařila před 1 hodinou
Polévka s kapáním
Jurec uvařila před 1 hodinou
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Vlasta29 uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem
Skrabi uvařila před 2 hodinami
Selská zimní kotlíková polévka
VlastimilaCardova uvařila před 2 hodinami
Tvarohové lívance
Sameli uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyhlášená bůčková pomazánka podle Kláry: Voní paprikou, česnekem a cibulí a z food festivalů mizí jako první
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak uvařit krémovou brokolicovou polévku? Zdravá a rychlá polévka zachutná malým i velkým strávníkům
Další recepty
Tématické fráze: bratislavske rezy bratislavské vlny recept na bratislavskou buchtu nějaká dobrá buchta bratislavká buchta bratislavský řez bratislavska fantastická buchta se zakysanou smetanou bratislavskábuchta bratislavský koláč angreštová buchta buchta z bramborové kaše bramborová buchta babiččiny recepty fantastická buchta nejaka buchta recepty na buchtu top recepty buchty karamelová buchta recept na dobrou buchtu řezy buchta ze zakysané smetany
Suroviny: vejce, cukr krystal, cukr vanilkový, mouka polohrubá, mléko, voda, kakao, smetana zakysaná, prášek do pečiva, olej, pudink, skořice, cukr moučkový
Bratislavská buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/76Pr
20 názorů