Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dunajské vlny

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 3. 2008 15:53

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie18 218 kJ / 4 354 kcal
Bílkoviny130,20 g
Tuky70,71 g
Vláknina30,72 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 883 mg
Sůl2,64 g
Sacharidy783,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Martina

17. 11. 2013 14:17

Tak jsem to vyzkoušela a nedoporučuji je to ztráta času a peněz.

d

13. 7. 2013 14:29

:-((

lída

2. 4. 2013 12:30

udělala jsem ho na velikonoce podle návodu, já dala broskve,ale je to hutný zákusek ,hlavně ten krém na vrchu,až protivně tučné,už to dělat nebudu..škoda surovin

Corey

23. 2. 2013 09:13

Proč v tom receptu není nikde napsáno, jak dlouho se to má péct a na kolik stupňů? Buchta je lákává, ale takovejhle recept je bez úplných informací k ničemu! :no:

šmoulinka

2. 8. 2012 10:35

jak dlouho péct a na kolik stupňů?? Děkuji :-)

Petra D.

29. 7. 2012 18:02

Velmi dobrý koláč, len poleva ma potrápila...:-K:yes: super recept

Matěj Havránek

20. 5. 2012 14:16

Moje mamka to skošela a je to moc dobré. Chutnalo mi to a viskoušejte si to i vi.Musím tomu dát palec:yes:

stanulinek

15. 4. 2012 17:18

Chtěla bych jen malou připomínku, pro začátečníky trochu více popsat popis krému, Nevyšlehala jsem, ale jen utřela a je to jen máslový pudink.

Marzi

11. 9. 2009 10:59

Mám podobný recept, zítra se chystám péct na oslavu, tak hledám inspiraci. Budu dělat dunajské vlny, jenom těsto udělám ze dvou dílů- půlku žlutou a půlku hnědou, vlna pak ještě víc vyniklne. Navrch přijde čokoládová poleva. Je to kalorická bomba, ale jinak mňamka.:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 9. 2009 18:57

:-p:-p;-(, Bože dej, ať nemám chuťové buňky:-))

zizala zizala (moderátorka)

7. 9. 2009 18:09

Já dělám krém na celý plech v obráceném poměru: pudink z 3/4 l mléka + 2 pudinky a jen 1/2 kostky másla. Je to akorát, taky moc nemusím máslové krémy;-)

sarrada

7. 9. 2009 16:46

Ahoj Papriko, k tomu krému - ono to moje hodnocení nebylo ani tak proto, že bych krém špatně udělala - ostatním z rodiny chutnal. Já ale obecně moc máslo nemusím, proto mi to s ním tolik nejelo. Ale to nic nemění na tom, že moučník je to výborný.

Paprika Paprika

30. 8. 2009 13:44

Sarrado - já jsem také dávala broskve, ale ten krém byl podle mně OK. Měla jsi to máslo hodně vyšlehané ? Já myslím, že 1/2 l hustého pudinku je na 1 máslo a na jeden velký plech tak akorát ;-)

sarrada

29. 8. 2009 20:28

Tento recept jsem si vybrala jako svůj první pekařský počin, hlavně kvůli tolika pozitivním reakcím. Moučník jsem udělala přesně podle návodu, jen do krému jsem dala o jednu lžíci cukru méně. Výsledek? Těsto samo o sobě naprosto vynikající, vláčné, ne moc sladké, tak akorát. Prostě super. :-p Meruňky se mi k němu ale nehodí - příště je nahradím broskvemi. :-// A co se týče krému... toho másla je prostě moc, úplně přebije chuť pudinku a pokazí dojem z jinak velmi dobré buchty. Takže: recept si ukládám, ale příště už rozhodně nebude s doporučovaným krémem (nejspíš zkusím obyčejnou zakysanou smetanu).

mardosa mardosa

1. 6. 2009 16:36

Ty jsou super,milujeme je,akorát je polívám polevou,vypadají trochu jinak,ale chutnají určitě stejně dobře.Dávám pusíka.:yes::yes::yes::-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta vlny dunajské vlny se zakysanou smetanou moučník vlny moučník vlny dunajske rezy kolac vlny řezy vlny dunajskévlny dunajská buchta vlny moucnik vlny buchta dunajské vlny, zakysaná smetana moucnik morske vlny dunajské řezy recept buchta vlna buchta mořské vlny buchta vlnky dunajský koláč dunajské řezy s višněmi recept na dunajske rezy

Suroviny: cukr, vejce, mléko, tuk hera, mouka hladká, kakao, prášek do pečiva, mléko, pudink vanilkový, cukr, máslo, meruňky, čokoláda

TopRecepty.cz

Dunajské vlny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JxP