Výbornou nádivku do masitého nebo moučného pokrmu zvládne každý nádivka
![Výbornou nádivku do masitého nebo moučného pokrmu zvládne každý nádivka](https://static.toprecepty.cz/fotky/images/10/9094-200-100.jpg)
Slovo nádivka možná zní tak trochu jako z dob minulých, protože takové kuře s nádivkou bylo nejspíš doménou vaší babičky nebo prababičky. Vězte, že nádivka má své místo i v současné moderní gastronomii, a to nejen v retro receptech. Vhodnou náplň můžete vylepšovat podle svých chutí nebo možností a konzumovat se dá i samotná.
Nádivka do masitých jídel
Nádivkou se dá naplnit například celé kuře nebo jen kuřecí stehna. Pokud se obáváte, že nadívání nesvedete, řiďte se jednoduchým návodem.
Nádivka do moučných jídel
Nádivkou jdou naplnit třeba muffiny. Výborný je také slaný závin s nádivkou z kysaného zelí. Nádivky se vztahují i ke sladkým pokrmům, typické jsou koláče nebo plněné šátečky.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Polévka z ledového salátu
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno před 4 hodinami
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí směs à la Indie
Přidáno před 7 hodinami
Řezy s karamelovým krémem ze Salka
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více