Pikantní kančí krkovička
Suroviny
Porce: 3-4,záleží,jak silné plátky si ukrojíme
Nutriční hodnoty
Energie | 10 116 kJ / 2 418 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,83 g |
Tuky | 165,06 g |
Vláknina | 24,11 g |
Cholesterol | 447 mg |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 8,32 g |
Sacharidy | 69,34 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dostala jsem kousek vykostěné krkovice z divočáka, nikdy jsem tohle maso neměla možnost připravit, tak doufám, že mě "znalci divočiny" za výběr použitých surovin neutlučou:-) Nám chutnalo!http://www.toprecepty.cz/recept/19561-bylinkove-no...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2011 17:15
bystrouska:Díky moc za vyzkoušení receptu i za hodnoceníPotěšilo mě to
S focením mívám taky problémy,někdy nestihnu
S focením mívám taky problémy,někdy nestihnu
17. 10. 2011 12:38
Včera jsem k obědu uvařila tuto lahůdku, jen jsem měla kýtu ne krkovici. Jako příloha byly šťouchané brambory a bylo to výborné. Dávám bod, bohužel nikdy nestačím oběd vyfotit.
20. 4. 2011 07:34
Ivi,Rebi,Dani-děkuji za hezké komentáře a body
Já jsem kance také připravovala a jedla poprvéJe to taková zvláštní chuťnevím k čemu to přirovnatprostě-bylo to dobréa Rebi ten rybíz ala brusinky by určitě na závadu nebyl
Já jsem kance také připravovala a jedla poprvéJe to taková zvláštní chuťnevím k čemu to přirovnatprostě-bylo to dobréa Rebi ten rybíz ala brusinky by určitě na závadu nebyl
17. 4. 2011 16:04
Aničko,další krásná inspirace pro mne ,co uvařit ze zvěřiny.Díky +1
17. 4. 2011 15:26
Ann,to je tedy parádičkajá,kdybych měla kančí,jakože nemám,tak bych místo rybízové marmošky dala "rybíz alá brusinky"..ta chuť musí být,dle fotek i rcp soudě,naprosto dokonalá
17. 4. 2011 15:20
Aničko, musím se přiznat, že kance by mid oma nikdo nejedla a já divočinu taky snad nikdy nejedla, možná právě proto, že jsem neměla příležitost, ale tobě za tu parádu posílám aspon pochvalu v podobě jednoho bodu
17. 4. 2011 10:31
Děkuji Vám za milé konemtářemoc mě potěšily vaše reakceDíky i za přidělené body
Ivije to kapánek z rukyale při dobré vůli...
Jani ten divočák-je to taková zajímavá chuťobyčejné vepřové fakt chutná jinakTohle jsem ještě nikdy nejedla,šťáva byla dobrá,pikantní,hlíva mě napadla,protože byla čerstvě koupená v lednici a na brusinky jsem si vzpomněla,když už jsem začala vařit,že mám ještě balíčak ve špajzuJen příště bych tu šťávu už nezahusťovala,ta část rozmixované zeleniny udělá své a šťáva je výraznější chutiale Luba mě talčil do hustčí konzistence,tak proto ta trocha mouky ve smetaně
Ivije to kapánek z rukyale při dobré vůli...
Jani ten divočák-je to taková zajímavá chuťobyčejné vepřové fakt chutná jinakTohle jsem ještě nikdy nejedla,šťáva byla dobrá,pikantní,hlíva mě napadla,protože byla čerstvě koupená v lednici a na brusinky jsem si vzpomněla,když už jsem začala vařit,že mám ještě balíčak ve špajzuJen příště bych tu šťávu už nezahusťovala,ta část rozmixované zeleniny udělá své a šťáva je výraznější chutiale Luba mě talčil do hustčí konzistence,tak proto ta trocha mouky ve smetaně
17. 4. 2011 06:09
16. 4. 2011 22:47
krása+7
16. 4. 2011 22:36
Aničko, taky koukám v Hypernově na to kančí maso a napadlo mne totéž, co tebe, aby mne tady pak neutloukli za použité suroviny, kdybych si to nějak upravila. Napadly by mne asi brusinky, asi ne hlíva. Každopádně je to pastva pro oči a jak vám chutnal kanec? Ode mne
16. 4. 2011 22:13
jejda, to bych si táááák dala, to mi ver ,bydlis daleko???
16. 4. 2011 22:02
.... a jdeme na kancéééééé
Super dobrota
Super dobrota
16. 4. 2011 21:35
Aničko, to je krása
16. 4. 2011 20:54
To vypadá náramně a to i ty noky -velenoky
16. 4. 2011 20:40
Kde se ztratil hezký komentář od Špagetky
Šavlinko díkyOpravdu to bylo dobré
Šavlinko díkyOpravdu to bylo dobré
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 8 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 10 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 11 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 12 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 13 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Další recepty
Tématické fráze: divočák recepty z krkovice krkovice z divočáka recept krkovice z divocaka krkovice z divočáka recepty krkovička z divočáka divočina recepty divočák krkovice divočák divočák krkovice kančí maso recepty krkovička kančí krkovice-recept recept na krkovici z divočáka rybíz ala brusinky co uvařit z divočáka kanec krkovice noky recept recept krkovice z divočáka pikantní krkovička krkovice s divočaka divocak krkovice recept kančí maso krkovice
Suroviny: maso kančí, koření divočina, olej, špek, cibule, mrkev, hlíva ústřičná, kmín drcený, marmeláda rybízová, hořčice plnotučná, bujón zeleninový, kůra citronová, brusinky sušené, mouka hladká, smetana
Pikantní kančí krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m25O
16 názorů