

Plněná krkovička mletým masem
Suroviny 4 porce
- 4 ks Krkovice
- 0,5 kg mletého vepřového masa
- klobáska
- hořčice
- tvrdý sýr
- maggi (zlatý bujón)
- 2 lžíce protlaku
- olej
- sůl
- pepř
- kukuřice sterilovaná
- česnek
- strouhanka
- mléko
- vajíčko
- podravka
- plnotučná hořčice
Postup přípravy receptu
Krkovičku naklepeme na větší plát. Osolíme,pomažeme plnotučnou hořčicí a dáme vrstvu mletého masa, které jsme si připravili smícháním vajíčka, pepře, podravky, strouhanky, česneku a mléka.
Na to poklademe čtvrtninu klobásky a kousek tvrdého sýra. Zavineme.
Zprudka závitky ze všech stran opečeme na pánvi a přendáme do pekáčku.
Podlijeme mírně vodou nebo vývarem a za občasného přelévání šťávou upečeme doměkka.
Potom závitky vyndáme, šťávu vypečeme na tuk, přidáme 2 lžíce protlaku, zaprášíme hladkou moukou a mírně zalijeme bujonem, který jsme si uvařili z kostky Maggi. Na závěr přidáme sterilovanou kukuřici.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Plněná krkovička mletým masem
-
Prosím admini o smazání podobného - je tu vložený jako podobný recept smaž.uzený bůček
.
-
-
To jsou teda pořádné rolády
Hned bych si dala
-
Maso plnene masem - to u nas urcite zaboduje
6
-
Krásny receptík, veľmi sympatické suroviny...+
-
Hmmm, to vypadá dobřééééé!
-
bezva nápad
-