Plněná krkovička mletým masem

Suroviny 4 porce

4 ks Krkovice
0,5 kg mletého vepřového masa
klobáska
hořčice
tvrdý sýr
maggi (zlatý bujón)
2 lžíce protlaku
olej
sůl
pepř
kukuřice sterilovaná
česnek
strouhanka
mléko
vajíčko
podravka
plnotučná hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Krkovičku naklepeme na větší plát. Osolíme,pomažeme plnotučnou hořčicí a dáme vrstvu mletého masa, které jsme si připravili smícháním vajíčka, pepře, podravky, strouhanky, česneku a mléka.

  2. Na to poklademe čtvrtninu klobásky a kousek tvrdého sýra. Zavineme.

  3. Zprudka závitky ze všech stran opečeme na pánvi a přendáme do pekáčku.

  4. Podlijeme mírně vodou nebo vývarem a za občasného přelévání šťávou upečeme doměkka.

  5. Potom závitky vyndáme, šťávu vypečeme na tuk, přidáme 2 lžíce protlaku, zaprášíme hladkou moukou a mírně zalijeme bujonem, který jsme si uvařili z kostky Maggi. Na závěr přidáme sterilovanou kukuřici.

Komentáře k receptu Plněná krkovička mletým masem

Tématické fráze: vepřová roláda plněná mletým masem plnena krkovicka vepřova rolada s mletym masem vepřové závitky plněné mletým masem plněná krkovice vepřové závitky s mletým masem vepřový závitek s mletým masem roláda plněná mletým masem roláda z vepřové krkovice vepřové rolády plněné mletým masem jelení krkovice plněná krkovička recepty krkovicka plnena vepřová roláda z mletým masem jelení krkovička roláda z vepřového masa plněná mletým masem vepřová krkovička plněná vepřová roláda z krkovice vepřový závitek plněný mletým masem vepřove plněne mletym masem