Pikantní krkovička

jafin Kuchařka:

Vepřové maso 2 názory

Jako příloha rosti ze zdejších stránek.
21
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Suroviny

4-6 plátků krkovice
Nyní v akci
1 cibule
Nyní v akci
hořčice
Nyní v akci
mouka
ďábelské koření
sůl
olej
100 g strouhaného sýra
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Plátky krkovice naklepeme, osolíme, z jedné strany potřeme hořčicí, posypeme ďábelským kořením a obalíme v mouce.

  2. Maso po obou stranách opečeme na rozpáleném oleji, přidáme cibuli, osmahneme, potom podlijeme vodou a dusíme téměř do měkka.

  3. Maso přendáme na plech, zalijeme šťávou, ve které se dusilo a na každé maso přidáme kopeček sýru a na 15 minut ještě zapečeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní krkovička

  • chelseenka chelseenka(neregistrovaná)

    teďka jsme právě dojedli, k maso jsem udělala americké brambory a bylo to opravdu vynikající:):-)

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Moc dobré, rychlé a jednoduché. Tentokrát jsem použila místo ďábelského koření hrubě mleté steakové koření, přendávám do simaxového pekáčku a zapékám v mini troubě, ale dělala jsem jen 2 porce. Receptík na přílohu je tady http://www.toprecepty.cz/recept/1652-bramborove-pl... a k tomu velká zeleninová obloha. Nemělo to chybu :-p :yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo