Maďarský krůtí perkelt se zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 282 kJ / 1 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,51 g |
Tuky | 47,39 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 61,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 5. 2018 18:51
30. 10. 2015 09:08
27. 2. 2014 22:17
27. 2. 2014 22:07
tu krásu nesmírnou objevila. Mám z toho upřímnou radost a vím, že je za tím obrovské množství práce. Podle Vašich rcp vařím často, máte "naše" chutě. Na blogu je více prostoru pro komunikaci. Tak se těším. Ještě jednou moc a moc gratuluji. Invence Vám nechybí, Váš blog nebude mít o návštěvy nouzi, a proč taky, když je "V kuchni vždy otevřeno", že? Už ten název je tak empatický ... a sympatický
27. 2. 2014 21:53
A děkuji moc za zprávu ohledně tohoto receptu
27. 2. 2014 21:33
Obrovská gratulace.
16. 1. 2014 15:16
16. 1. 2014 15:02
bodík už proběhl, dnes jen foto jako důkaz
17. 1. 2012 20:51
vymýšlím, co dobrého uvařit, víííš
17. 1. 2012 20:32
17. 1. 2012 17:09
15. 1. 2012 16:28
Pajaska: jáá jako že jsem numero ale to néé..já jsem plachá, nenápadná a vůůůbec se tu nevyskytuju
15. 1. 2012 15:46
14. 1. 2012 17:47
14. 1. 2012 17:26
Andrejko,zelíčko je v sudu.Recept vypadá dobře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 3 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 8 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 24 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 36 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 57 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zužitkovat celou krůtu a ušetřit? Pečený krůtí krk a biskup patří mezi gurmánské speciality
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: krůtí stehna se zelím perkelt z krutiho masa madarský perkelt krůtí stehno se zelím krůtí guláš se zelím krůtí se zelím kruti tokan krůtí perklet recept na maďarsky perkelt v kuchyni vzdy otevreno maďarský perkelt recept perkelt recept kuřecí perkelt se zelím kruti maso se zelim perkel krutí maso perkelt parkelt tokan z krutiho masa madarské zelí recepty maďarské krutí prsa
Suroviny: stehno krůtí, zelí kysané, brambory, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, cibule, víno bílé, vývar, bobkový list, tymián, jalovec, pepř, koření paprika maďarská, sůl, olej
Maďarský krůtí perkelt se zelím
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRwk
38 názorů