Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 826 kJ / 4 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 353,96 g |
Tuky | 259,18 g |
Vláknina | 59,05 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 26,59 g |
Sůl | 65,06 g |
Sacharidy | 219,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarské zelí v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/81M5
Moje poznámka
Maďarské zelí v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/81M5
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 4 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 6 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 6 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 2 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 3 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 4 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 6 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 6 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 8 hodinami
Květákové placičky
Linova před 8 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 9 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 9 hodinami
Tématické fráze:
maďarské recepty,
řimské zelí,
římský hrnec recepty,
maďarské jídla,
zelí v římském hrnci,
hrnec na nakládaní zelí,
hrnec na ryzu,
madarske plnene zeli,
vepřové závitky v římském hrnci,
madarske klobasy,
madarská jídla,
recepty pro rimsky hrnec,
hrnec na zelí,
uzené maso zelí madarský recept,
uzené se zelí v římském hrnci,
jedlo z jednoho hrnca,
domácí maďarské klobásy,
nakládání zelí recept do hrnce,
maso na zelí v římském hrnci,
madarske maso v zeli
Suroviny:
zelí kysané,
maso mleté mix,
rýže,
vejce,
listy zelné,
sůl,
pepř,
cibule,
česnek,
maso uzené,
klobása uzená,
víno,
slanina uzená,
smetana zakysaná
Komentáře (11)
A jídlo neméně krásné, také jsem ho chtěla uvařit, ale zdálo se mi nějak složité...
Papričko
Magdalenko - tobě posílám velký bodík, protože tu slintám, i když jsem právě dojedla.