

Krůtí maso na saturejce
Suroviny
- 500 g krůtích prsou
- 2 lžíce Saturejky (sušené)
- 3 rajčata
- 500 g brokolice
- 300 g sterilizovaných žampiónů
- 1 cibule (velká)
- sůl
- mletý bílý pepř
- kuličky barevného pepře
- olivový olej
- Solamyl
Postup přípravy receptu
Krůtí prsa osušíme, nakrájíme na kousky a vložíme do mísy. Osolíme, opepříme, zasypeme Saturejkou, kuličkovým pepřem a promícháme. Na pánvi rozehřejeme olej a maso opečeme doměkka. Ke konci opékání posypeme 1 lžící Solamylu, přidáme rajčata, nakrájená na měsíčky, cibuli na kolečka, žampióny na plátky a brokolici na malé růžičky. Promícháme a prohřejeme. Ještě můžeme dochutit solí nebo Saturejkou.
Poznámka od kuchařky
Příloha : Opečené brambory nebo rýže.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Krůtí maso na saturejce
K receptu nejsou žádné komentáře.