Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 784 kJ / 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,66 g |
Tuky | 20,47 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 315 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 18,68 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 7. 2020 21:33
15. 7. 2020 18:35
6. 1. 2014 16:30
22. 12. 2013 22:56
22. 12. 2013 16:11
27. 10. 2013 13:13
27. 10. 2013 13:07
27. 10. 2013 12:57
A všem ostatním taky za komentíky a hodnocení Pokud nemáte zvěřinu nebo ji nemáte rádi, jistě půjde i z hovězího
27. 10. 2013 12:55
27. 10. 2013 12:53
26. 10. 2013 21:44
26. 10. 2013 20:48
26. 10. 2013 16:46
26. 10. 2013 16:35
26. 10. 2013 14:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 5 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 7 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 29 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 34 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 44 minutami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 54 minutami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 1 hodinou
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 1 hodinou
Banánová buchta - hrnková
Vroutek uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
První český král Vratislav I. si pochutnával na sekaném telecím mase zabaleném do bránice i na plněném labutím krku
Vzpomínky na Alžbětu II.: Britská královna milovala čokoládový dort a speciálně upravené sendviče
Jak zpracovat zvěřinu. 6 tipů, na co si dát u zvěřiny pozor a jak ji nejlépe využít
Další recepty
Tématické fráze: recepty ze zveriny zverina recepty kolouch se šípkovou omáčkou zvěřina na černém pivě recepty zvěřina kolouch zvěřina na šípkové omáčce recepty zveřina kolouch recepty jelen sika zverina zverina na cernem pivu zvěřina recepty jelen sika grilování recepty s koloucha recepty na zvěřinu zvěřina recepty kolouch špikované hovězí maso na pivě jelen sika recepty ze zvěřiny recept zvěřina kančí kýta na pivu zvěřinové recepty sika zverina recept
Suroviny: kýta jelení, cibule, výpek, cibulka, tymián čerstvý, jalovec, protlak rajčatový, zavařenina šípková, vývar, pivo černé, sádlo, pepř, sůl
Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpjB
35 názorů