Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Pikantní omáčka k černé zvěřině

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 1. 2009 14:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 205 kJ / 288 kcal
Bílkoviny1,04 g
Tuky1,66 g
Vláknina1,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 69 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy27,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

neregistrovaný

23. 3. 2011 19:05

Tak tato omáčka k černé nikdy, jen klasika-šípková. A k další zvěřině bych volil spíš švestkovou, než z malin a rybízu.

maris maris

12. 1. 2009 15:01

vybusna: nejsem odborník, ale myslím, že černá zvěřina je jen divočák;-)

spagetka spagetka

12. 1. 2009 15:00

výbusna, ne černá zvěř jsou divoká prasata ;-), ale tahle omáčka bude chutnat k jakémukoli masíčku - už se olizuju:-p

vybusna vybusna

12. 1. 2009 14:56

rata sa jelen medzi cernu zverinu?

tejaja tejaja (moderátorka)

12. 1. 2009 14:43

Toto tu malo byť skôr:-D Ale nevadí, ukladám, divočák sa kúpi a vyskúša sa:yes:

Reneels Reneels

12. 1. 2009 14:40

nechybí tam nic omlouvám se to na je tam navíc. už opravuji

Gabina

12. 1. 2009 14:36

Asi ti tam něco chybí "..smícháme na :-?" Jinak vypadá zajímavě :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z divočáka omáčka z divočáka divočák na grilu divoké prase recepty divočák recepty recepty z divokeho prasete pikantni omacka recepty divoke prase divočák na černo recepty na divoke prase grilování zvěřiny prase divoké recepty omáčky z divočáka grilování divočáka divoké prase recept divočák na grilu recept recepty divočák divoké prase na grilu minutky z divocaka omačka s divočaka

Suroviny: zavařenina rybízová, zavařenina malinová, hořčice, kůra citronová, sůl, jalovec, víno červené

TopRecepty.cz

Pikantní omáčka k černé zvěřině

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWzL