PIKANTNÍ OMÁČKA K ČERNÉ ZVĚŘINĚ

Reneels Kuchařka: Reneels

Omáčky 7 názorů

Suroviny

2 lžíce rybízové zavařeniny
2 lžíce malinové zavařeniny
1 lžička hořčice
citronová kůra
sůl
8 kuliček roztlučeného jalovce
250 ml červeného vína
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience smícháme a vínem doředíme v hustě tekoucí omáčku. Podáváme ke studené zvěřině.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 18 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: PIKANTNÍ OMÁČKA K ČERNÉ ZVĚŘINĚ

  • neregistrovaný neregistrovaný(neregistrovaný)

    Tak tato omáčka k černé nikdy, jen klasika-šípková. A k další zvěřině bych volil spíš švestkovou, než z malin a rybízu.

    Odpovědět

  • maris maris

    vybusna: nejsem odborník, ale myslím, že černá zvěřina je jen divočák;-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    výbusna, ne černá zvěř jsou divoká prasata ;-), ale tahle omáčka bude chutnat k jakémukoli masíčku - už se olizuju:-p

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    rata sa jelen medzi cernu zverinu?

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Toto tu malo byť skôr:-D Ale nevadí, ukladám, divočák sa kúpi a vyskúša sa:yes:

    Odpovědět

  • Reneels Reneels(autorka receptu)

    nechybí tam nic omlouvám se to na je tam navíc. už opravuji

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

    Asi ti tam něco chybí "..smícháme na :-?" Jinak vypadá zajímavě :yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: recepty z divočáka omáčka z divočáka divočák na grilu divoké prase recepty divočák recepty recepty z divokeho prasete pikantni omacka recepty divoke prase recepty na divoke prase divočák na černo grilování zvěřiny prase divoké recepty omáčky z divočáka grilování divočáka divoké prase recept divočák na grilu recept recepty divočák divoké prase na grilu minutky z divocaka omačka s divočaka

Zapomněl/a jsem heslo