Boloňské ragú
Suroviny
Porce: cca 8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 13 418 kJ / 3 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 284,59 g |
Tuky | 157,50 g |
Vláknina | 28,22 g |
Cholesterol | 2,02 g |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 8,05 g |
Sacharidy | 93,53 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Obtížnost: velmi snadné :)
Koncentrovaný rajčatový protlak - ze 6kg rajčat vznikne 1kg protlaku, lze koupit ve specializovaných prodejnách s italskými produkty. Ale jinak jde docela dobře použít obyčejný protlak.
Omáčku dělám většinou z dvojité dávky, rozdělím do malých mističek, cca po 225g (tak na dvě porce) a zamrazím. Hooodně rychlá večeře :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2015 07:48
12. 9. 2014 08:40
Frantiska: Já jsem omáčku mrazila i se smetanou a po rozmrazení jsem nezpozorovala nic závadného, ani mi nepřišlo, že by omáčka nějak výrazně zřídla.
Petra: Děkuji za upozornění, opravuji :)
11. 9. 2014 22:35
11. 9. 2014 15:02
Děkuji
Jeden se má furt čemu učit... Díky
11. 9. 2014 14:53
a často pisi mleko nebo smetanu jen trosku na zjemneni, ale to je mam dojem u receptu, které se nepripravuji do zasoby
11. 9. 2014 13:10
Ta játra mě zajímají... V Emilia-Romagna sice snesou vnitřnosti, ale můžete udat zdroj, či ještě lépe vložit odkaz?
Píšete 8 porcí. Asi to nedáváte v takovém množství na těstoviny, že ne?
11. 9. 2014 12:03
11. 9. 2014 12:00
Ale ten postup pomalého vaření v troubě se mi zamlouvá
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 3 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 8 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 24 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 36 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 57 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Boršč se připravuje na více způsobů. Výtečně chutná bez masa, s masem nebo s fazolemi
Další recepty
Tématické fráze: boloňské ragú recept boloňské ragú boloňské ragů recept boloňské špagety apetit ragů boloňské boloňské ragu emanuel hovězí ragú bolonske boloňského ragů bolnské ragu italské sugo recept s mlety masem boloňské ragů recepty boloňská ragu bolonské hovězí ragu bolonska omacka apetit ragu z jater mlete ragu s játry ragu po bolonsku boloňké ragú bolonské masové ragů bolognské ragů
Suroviny: olej olivový, pancetta, cibule, česnek, mrkev, celer řapíkatý, játra drůbeží, maso hovězí mleté, maso vepřové mleté, víno červené, rajče loupané, protlak rajčatový, sůl, pepř mletý, bazalka čerstvá, smetana ke šlehání
Boloňské ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67JN
8 názorů