Gnocchi s kuřecími kousky a brokolicí ve smetanovo-sýrové omáčce
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 10 110 kJ / 2 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 201,50 g |
Tuky | 158,80 g |
Vláknina | 24,60 g |
Cholesterol | 885 mg |
Sodík | 595 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud si necháme jídlo i na druhý den, omáčka hodně zhoustne, je lepší ji pak ohřát na sporáku (za stálého míchání).
Ke konci většinou není třeba dochucovat, stačí koření, ve kterém je naložené kuřecí maso, ale pokud by někomu přišla chuť omáčky moc sýrová, dá se přidat trošku koření a nechat chviličku probublat.
Philadelphia by se možná dala nahradit i Lučinou, ale u nás Lučina není, tak používám Philadelphii a s ní je to vynikající omáčka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 6 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 11 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 1 minutou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 7 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 15 minutami
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 18 minutami
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 23 minutami
Nakládaný hermelín I
Sima1 uvařila před 24 minutami
Pastýřská pomazánka se smetanou
tara23 uvařila před 34 minutami
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 4 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na gratinované pokrmy? Máme pro vás oblíbené recepty z našeho receptáře
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Food blogerka Chili: Už nepotřebujeme další recepty, spíš návod, jak se v té změti zorientovat
Další recepty
Tématické fráze: smetanovo sýrova omacka s brokolici smetanovo brokolicova omacka smetanovo sýrové s noky smetanovo sýrová omáčka gnocchi s kuřecím masem a brokolicí gnocchi s brokolicí smetanovo sýrová omáčka na gnocchi sýrová omáčka s brokolicí brokolicová smetanovo sýrová omáčka knoci v syrove omacce smetanovo sýrová omáčka na brokolici gnoschi syrovo brokolicova omacka s gnochi cnochi s brokolicí v sýrové omáčce gnochi s kurecim brokolici a syrovou omackou sýrová omáčka s kuřecími kousky gnocchi s kuřecí sýrová omáčka na gnocchi gnoschi recept brokolicová omáčka k gnocci
Suroviny: prsa kuřecí, brokolice, koření grilovací, olej olivový, smetana ke šlehání, gnocchi
Gnocchi s kuřecími kousky a brokolicí ve smetanovo-sýrové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5oNq
0 názorů