Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené gnocchi se žampiony, kuřecím masem a uzeno - sýrovou omáčkou

S oblíbenými italskými gnocchi můžete vykouzlit spoustu různých pokrmů. Vyzkoušejte je třeba zapéct s kuřecím masem a lehce uzenou sýrovou omáčkou. Tento pokrm stoprocentně sklidí úspěch.

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

27. 7. 2010 16:45

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie11 836 kJ / 2 829 kcal
Bílkoviny174,21 g
Tuky72,87 g
Vláknina24,84 g
Cholesterol 343 mg
Sodík 5,58 g
Sůl13,82 g
Sacharidy356,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Gnocchi jsem si vpustila do kuchyně na základě receptů od Dzungily a jsem za to ráda. Je to nejen vděčná příloha, ale i vhodná surovina na kombinování se spoustou jiných přísad. Já i moje děti je milujeme a zatím nás nikdy nezklamaly.

Tohle jídlo lze připravit i předem, až do fáze promíchání v pekáčku a pak už jen po příchodu domů (práce,...) šupnout do trouby.

Komu se nechce vařit sýrová omáčka, tak jistě může použít i sýrové omáčky prodávané jak ve stavu sypkém (Vitana Natur,..) nebo tekutém (mlékárna Bohušovice,...). Já jsem spíš pro čerstvé domácí omáčky, ale chuti se meze nekladou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jindriskas Jindriskas

28. 8. 2023 13:05

výborné krmě :-D. vynechala jsem brokolici, protože jsem jí prostě neměla, žampiony jsem vyměnila za houby lesní a je to vynikající:yes:

daninako

13. 1. 2020 09:05

Uvařila jsem včera k obědu a i můj konzervativní manžel prohlásil, že to můžeme zařadit do jídelníčku. Držela jsem se přesně receptu a moc nám chutnalo.:-)

kamila29

28. 7. 2010 10:58

:yes:Vyzkoušeno, výborná večeře, jsem jsem vynechala brokolici, to je ale můj chuťový problém :-. Bod už je tam.

Eliza Eliza

27. 7. 2010 22:07

Pěkný recept, Mirčo, poskládaný ze samých dobrot. :-p Mně se líbí, jak to máš vždy perfektně popsané, míry a váhy hodné skutečného profesionála :yes:. A fotky pochopitelně také. Jsem ráda, že už zase fotíš, je to bezva pokoukání :-K.
A recept ukládám, nemohu jinak...;-):-p

HankaPu HankaPu

27. 7. 2010 21:44

Mirčo, gnocchi máme moc rádi, že bych se do nich také pustila a vyzkoušela je:-? Fotky máš moc pěkné jako vždy a vypadá to na nich tak lákavé:yes::yes::yes: +

ivulinka ivulinka

27. 7. 2010 21:09

Miri, to jsou nádherné fotky, asi jste si báječné pochutnali, fotky mluví za vše.

mirca75 mirca75

27. 7. 2010 19:54

Děkuju vám:-).Jani73 já o gnocchi věděla,ale měla jsem na ně v restauracích smůlu (tvrdé,suché,...) a tak mi to přišlo na vyzkoušení doma,jako poněkud dražší sranda.Až u Dzungily:-) jsem našla nejen báječný recept,ale i odvahu je doma zkusit.No a pak už to šlo rychle za sebou a pár výborných receptíků jsem odsud nejen vyzkoušela,ale i si utvořila;-).

Simona Skolakova Simona Skolakova

27. 7. 2010 18:34

Mirčo,pěkný receptík:yes:+1:-p;-)

isindy isindy

27. 7. 2010 17:34

mirco, gnocchi můžu kdykoli a v jakékoli úpravě, tohle obsahuje vše, co mám ráda:-p...takže už jsi uložená (ne k ledu:-8:-D)a :yes: je tvůj

jana73

27. 7. 2010 17:14

Mirco:-K nádhera:yes: Také jsem začala vařit gnochci až po té co jsem začala chodit na tyhle stránky. Do té doby jsem neměla ani ponětí , že něco takového existuje:-)). Ukládám a určitě vyzkouším, sýrové omáčky my můžeme.:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapecene noky s kurecim masem žampionová omáčka s kuřecím masem gnocchi s kurecim masem gnocchi s kuřecím masem a žampiony gnocchi se žampiony gnocchi s kuřecím masem a brokolicí kari omáčka s kuřecím masem zapečené noky se žampiony noky s kuřecím masem a žampiony zapečené gnoči noky s kuřecím masem a sýrovou omáčkou gnoči s kuřecím masem a smetanou gnocchi s žampiony zapečené gnocchi gnochi s brokolicí, masem a sýrovou omáčkou gnocchi s hříbkovou omáčkou gnocchi kuřecí směs sýr. omáčka sýrová omáčka s kuřecím masem a brokolicí sýrová omáčka s kuřecím masem a brokolicí zapékané noky se sýrovou omáčkou

Suroviny: gnocchi, prsa kuřecí, kuřecí stehenní řízky, žampióny, brokolice, sůl, pepř bílý mletý, omáčka sojová, koření na kuřecí maso, olej, voda, smetana ke šlehání, máslo, mouka hladká, sýr uzený, sýr eidam, koření provensálské, cibulka zelená

TopRecepty.cz

Zapečené gnocchi se žampiony, kuřecím masem a uzeno - sýrovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3ygA