Hovězí guláš na český způsob
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 965 kJ / 1 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 313,81 g |
Tuky | 20,60 g |
Vláknina | 32,70 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 4,05 g |
Sacharidy | 90,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s houskovým knedlíkem a můžeme ještě posypat jednotlivé porce kroužky nakrájené cibule.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2019 18:34
23. 1. 2019 12:54
23. 1. 2019 10:15
23. 1. 2019 09:49
Přírodní a chovaný mají chuťový rozdíl a množství tuku na mase je daleko větší u chovaných. Žlutý tuk je na mase zřetelný a viditelný ve větším množství. U přírodního bažanta tento tuk zcela schází, nebo ho je minimum. Na polévku jsou dobří, hlavně slepičky. Na jinou úpravu podmíněně,, jak kdo má rád.
23. 1. 2019 07:29
23. 1. 2019 00:54
23. 1. 2019 00:52
23. 1. 2019 00:47
23. 1. 2019 00:41
Miško vím ,že zvěřina je drahá,ale kdyby třeba jsi měla příležitost,třeba vyhrát na mysliveckém plese,teď je doba kdy se konají,tak neváhej a jdi do tohoJe to zase úplně něco jiného,nám se takto párkrát poštěstilo
23. 1. 2019 00:30
23. 1. 2019 00:20
Jinak Misko,když budeš mít možnost masa kančí,dančí tj.zvěřiny tak neváhej,je to zase úplně něco jiného,ale taky super gulášek,doporučuji,je to mňamka ,ale s líčky to nemá nic společného,musí to být pravá zvěřina.
22. 1. 2019 18:49
22. 1. 2019 15:48
Jsem dumal, čím se tento, tzv. český guláš liší od dobrého guláše
No, bude to nejspíš v tý cibuli
Nééé že v té syrové navrch, ale v té nedostatečně usmažené, že
***
Veronika.Hrozna:
Divina je divina ale konkrétně u podobných krmí ji lze úspěšně imitovat hovězími líčky
A ani není třeba vymýšlet pohádky, že to byl jeleň jako kráva...
22. 1. 2019 13:27
22. 1. 2019 11:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 38 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 12 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 16 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 27 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 46 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: cesky gulas může se dát do guláše syrová paprika recept z hovězího na guláš jako zverina jak a z čeho uvařit hovězí guláš guláš z hovězího ořechu jak uvarit gulas aby byl hodne tmavy z klizky gulas hovezi jako z divočáka hovězí guláš ala na zverinu hovězí guláš na zvěřinau česky guláš top recept jak uvařit guláš aby byl tmavý nedal jsem protlak do guláše hovězí guláš dá se dát olej do gulase dobry cesky guláš recept hovězí guláš ala zvěřina hovězí guláš s ořechy hovězí guláš na způsob z divočiny jaké koření se dává do hovězího gulasu hovězí a la bažant co dat do gulase aby byl tmavý
Suroviny: kližka hovězí, cibule, koření, protlak rajčatový, kečup sladký, pivo černé, paprika sušená sladká, česnek, kmín mletý, pepř mletý, brambory
Hovězí guláš na český způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YP2A
23 názorů