Guláš z hovězího srdce

700413 Kuchař: 700413

4 porce Hovězí maso 3 názory

Suroviny

500 g hovězího srdce
2 cibule
50 g uzené anglické slaniny
olej
3 stroužky česneku
mletá paprika
mletý kmín
mletý pepř
špetka mletého jalovce
majoránka
sůl
10 g hladké mouky
1 dl červeného vína
vývar z kostky masoxu
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Dobře oprané srdce rozkrájíme na plátky.

  2. V rozehřátém oleji rozpečeme na kostičky nakrájenou slaninu, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme nakrájené srdce, mletou papriku, pepř, mletý kmín a jalovec, sůl a doměkka dusíme.

  3. Občas podléváme vývarem a vínem. Nakonec zahustíme moukou, rozšlehanou ve vodě, přidáme majoránku a ještě asi 5 minut dusíme. Podáváme s vařenými brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 48 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Guláš z hovězího srdce

Tématické fráze: hovězí guláš guláš ze srdce hovězí srdce hovězí srdce recept hovězí srdce recepty recepty hovězí srdce recept na hovězí srdce vařené hovězí srdce recepty na hovězí srdce recept hovězí srdce vareni srdce hovezi gulas recept hovězí srdce úprava postup při vaření guláše jak upravit hovězí srdce srdce guláš srdce na guláš srdce recepty gulas postup jak upravit srdce