Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Davidův hovězí guláš z kližky

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 270 min Doba přípravy: 270 min

270 min (270 min příprava)

5. 12. 2012 21:46

Suroviny pro 10

10

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 355 kJ / 2 475 kcal
Bílkoviny308,85 g
Tuky44,04 g
Vláknina96,15 g
Cholesterol 605 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,50 g
Sacharidy188,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Dejte si pozor po přidání papriky, že nesmíme dlouho nechat na ohni hrnec, ale co nejdříve zalit, aby vše nezhořklo !

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jerry

28. 5. 2014 11:47

Tak hlavně , že svíčkovou nezahušťujete bramborem nebo chlebem vy "ekšperti" na vaření!:yes: Já zapomněl ta není dobrá odležená...;-)

gulasovaric

1. 9. 2013 11:18

proti gustu... ale zahustovat gulas moukou nebo chlebem? a to si nedovedu predstavit co udela s tim zahustenym gulasem odstati 2 dny. ja v zasade zahustuju gulas masem. a kdyz varim gulas pro vic lidi napriklad 10-15 s omezenym rozpoctem tak prihodm na zacatku par brambor

Dawaa

9. 12. 2012 11:41

Takže když přidáme jednu, promícháme ji s masem a tu druhou přidáme hned potom a zalijeme vývarem

eva hubova eva hubova

9. 12. 2012 01:02

Dawaa: to chápu, ale v receptu píšeš..přidáme část cibule...a kdy pak přidám ten zbytek?

Dawaa

8. 12. 2012 22:27

přesně tak, protože cibule je tolik, že se nedá na jedné pánvi usmažit, trvalo by to věčnost

eva hubova eva hubova

8. 12. 2012 20:48

Zajímavý recept..už to čtu po 3, ale nějak jsem to nepochopila..přidáme část cibule...třeba z 1 pánve a pak co s tou cibulí na 2 pánvi?

Neznámý

8. 12. 2012 01:00

Ty blbečku, guláš, kterej je zahuštěnej moukou není dobrej, v tom má autor pravdu !!! a zkus to udělat s bobkovými listy, vyzkoušel jsem to a je to perfektní chuť

Tomas

7. 12. 2012 12:46

Když neumíš zahustit guláš moukou, tak neraď ostatním co mají dělat. Recept si měl dát do kategorie pro začátečníky pod názvem "Hovězí na divoko" - 4-6 bobkových listů ?!?!?!?:-((

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gulas z klišky guláš s klišky zahušťování chlebem klížka recepty hovězí guláš videorecept zahuštování guláše chlebem hovězí guláš z klišky nejlepší recepty z hovězí kližky hovězí guláž kližka recept guláš z hovězí klišky zahuštování guláše hovezí klizka nejlepší guláš z kližky hovezi klizka recept recepty z hovězí kližky recepty z hovězí kližky guláš z kližky video hovezí guláš zahuštěný cibulí recept kližka

Suroviny: kližka hovězí, cibule, paprika sušená sladká, feferonka, česnek, sůl, pepř mletý, majoránka, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, kost hovězí, citron, sádlo

TopRecepty.cz

Davidův hovězí guláš z kližky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6KEl