Bramborové gnocchi s rajskou omáčkou
Gnocchi jsou drobné knedlíčky původem z Itálie. Jejich základem bývají ricotta, mouka nebo brambory. Mohou mít tvar obláčků, oválný, diskovitý anebo i mušlovitý a jsou velké tak akorát na sousto. Vychutnejte si je třeba s rajskou omáčkou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 888 kJ / 1 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,51 g |
Tuky | 56,96 g |
Vláknina | 26,58 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 798 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 218,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Bramborová kuchařka
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 1. 2017 10:04
![<3 <3](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/4.png)
5. 9. 2014 09:15
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
23. 4. 2012 10:19
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
31. 1. 2012 19:49
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
16. 1. 2012 18:00
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
27. 9. 2011 13:14
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
10. 9. 2010 23:38
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
22. 4. 2010 11:24
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
21. 4. 2010 20:51
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
21. 4. 2010 17:51
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
21. 4. 2010 17:27
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
21. 4. 2010 17:10
Hani - vím, že tohle není rajská klasika, tak to možná zkusím.
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
21. 4. 2010 16:49
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
Papričko, tohle není klasická rajská, je to hrozně jednoduchý, všechno uvaříš, přecedíš a je to
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
21. 4. 2010 16:43
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
21. 4. 2010 16:39
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Hani -
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Guláš na slanině s francouzskou hořčicí
Přidáno před 7 hodinami
Škvarky z hokkaidó dýně
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí křupavé česnekové nudličky
Přidáno před 12 hodinami
Zelné placičky se sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Barevný piškot bez mouky
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí kostky v citronové marinádě s žampióny
Přidáno 17. 6. 2024 16:27
Právě bylo uvařeno:
Vepřové kostky na houbách
vakl1 uvařila před 38 minutami
Vepřové plátky v cikánské omáčce
Moanka uvařila před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
marketa.stockova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Cuketa s rajčátky, mrkví a parmezánem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Šátečkové koláčky s tvarohem a meruňkami
Mizera uvařila před 2 hodinami
Domácí knedlík od maminky
Miroslava50 uvařila před 2 hodinami
Krtkův dort na plechu
gumajzka uvařila před 4 hodinami
Salát z řapíkatého celeru
Ivcatkoo uvařila před 5 hodinami
Křenová omáčka
Jana4503 uvařil před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bramborové noky s omáčkou bramborové gnochi gnocchi s omáčkou gnocchi s rajčatovou omáčkou omáčka na gnocchi cnochi bramborove noky s rajcatovou omackou noky s rajskou omáčkou bramborové noky gnocchi bramboráky s omáčkou noky s rajčatovou omáčkou gnocchi recept rajska omacka s noky bramborové gnochi recept noky s rajskou bramborové noky na sladko gnoči s rajčatovou omačkou bramborové noky polotovar bramborove noky s rajskou bramborove noky
Suroviny: protlak rajčatový, vývar masový, cibule, česnek, cukr, bobkový list, sušená bazalka, pepř mletý, sůl, brambory, mouka hrubá, máslo, parmazán, vejce, ořech muškátový, tuk rostlinný
Bramborové gnocchi s rajskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlNq
16 názorů