Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Špagety s rajčatovou omáčkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 3. 2008 12:23

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 827 kJ / 915 kcal
Bílkoviny32,66 g
Tuky5,28 g
Vláknina13,91 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy177,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino

29. 7. 2017 15:50

ivet:
No říká se, že na velikosti záleží ;-)

ivet

29. 7. 2017 13:07

Co znamená několik? 2 či 3 nebo 6?

Kacita a Sofinka

10. 8. 2016 10:52

Super, rychlý zdravý oběd :yes:. Ještě jsem tam přidala zbytek pečeného kuřete:-)

BronislavaP

15. 3. 2016 13:14

Jednoduché a dobré...:yes:

Ondra

12. 2. 2013 14:37

Díky moc, recept, který zvládne i chlap :-) Jako já. Malinko jsem si ho vylepšil a vypikantněl.... Mńamka.

ferda30

5. 8. 2012 19:22

Dobrota:-*

Rokobet

22. 2. 2012 10:27

A proc ne rajcata z plechovky? Normalni rajcata ted v zime nemaji zadnou chut.

Lýdie

5. 2. 2012 14:06

Tyto rajčata děláme moc rádi. A i z plechovky je to dobré, protože v zimě se neseženou čerstvá a vynikající rajčata. Jinak je pravda, že ten parmezán je s tím vynikající!:-p

Ivana79

4. 2. 2012 09:13

Pridala som brokolicu a čili papričku.Omáčka bola fakt výborná:-*:yes:+1

janycka

18. 1. 2011 11:04

Je to dobrý, taky dělám omáčku s rajčatama z plechovky - nevím, kde jinde bych v zimě hledala dobrá zralá rajčata..;-)
Právě si ji jdu ukuchtit..:-p

uzenypes

8. 9. 2010 13:29

hele vse v poho i z plechovky to muze byt dobry, ale pokud uz si nekdo koupite dobra rajcata a date si tu praci, tak se to hlavne nesnazte degradovat eidamem!Parmazan. Dobrou:-)

Iljusa

4. 12. 2009 19:47

Pejsku ... co je na tom srandovní ... i Italové používají rajčata z plechovky ;-)

jan.alois

19. 11. 2009 14:24

zesklovatět: znamená že cibulka vypadá jako rozbité sklo.:-K

Lusinda79

22. 1. 2009 12:04

Cibulku necháš krátce zpěnit na oleji, nemá chytit zlatou barvu.Podle množství je to cca minuta.

zacatecnice

22. 1. 2009 11:54

Recept vypada umm;-) jenomže co to znamená zesklovatet? Děkuji!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: omáčka na špagety špagety s omáčkou rajská omáčka na špagety rajčatová omáčka na těstoviny omacka na spagety recept tomatová omáčka na špagety omáčky na špagety testoviny s rajcatovou omackou dietní špagety dietní omáčka na špagety rajčatová omáčka ke špagetám špagety omáčka těstoviny s rajčatovou omáčkou pohlreich špagety s rajskou omáčkou omáčka ke špagetám omáčka špagety omáčka na špagety pohlreich omáčka na špagety recepty omacka na spageti recept na omačku na špagety

Suroviny: těstoviny špagety, sýr tvrdý, rajče, cibule, česnek, olej, sůl, pepř, bazalka čerstvá, cukr

TopRecepty.cz

Špagety s rajčatovou omáčkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Nr