Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Baudyšovy gnocchi

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min příprava)

22. 5. 2008 09:40

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie10 307 kJ / 2 463 kcal
Bílkoviny41,00 g
Tuky170,50 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 5,24 g
Sůl13,00 g
Sacharidy180,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Protože já v kuchyni bez cibule nebo česneku nedám skoro ani ránu :-)), dávám zároveň se žampiony na pánev oloupané 3-4 cibule nakrájené na čtvrtky a smažím společně s nimi.

Poslední dobou gnocchi nepředvařuji, opékám je na pánvi. Po opečení krásně změknou a mohu je promíchat se zbytkem připravených surovin.

Zdroj: TV pořad Kluci v akci

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

zizala

7. 2. 2013 11:41

Bohuna: To je možné, já si už přesně nevzpomínám, je to dávno :-) Taky nám chutnají, díky :-K

Bohuna

7. 2. 2013 11:16

Když jsem koukala v televizi, jak to pan Baudyš dělal, dával tam ještě česnek krájený na plátky.
Jinak moooc dobré :-)

zizala

19. 1. 2013 17:12

*Arya*:Děkuju za krásnou fotku a mám velkou radost, že chutnalo :-K:-K

*Arya*

19. 1. 2013 16:42

Něco úžasného!!! :yes: Ňamka! Jestli se mi to povede, tak přidávám fotečku ;-)

zizala

1. 12. 2010 15:13

Zdenko, to mě těší, děkuju:-K:-K

Zdenka

1. 12. 2010 13:41

vyborne ! :yes:

zizala

16. 5. 2010 20:09

jj, to opékání jsem nedávno viděla někde v televizi, ale ještě jsem to nezkoušela...dík za připomenutí ;-)

iwwam

16. 5. 2010 19:35

Zkuste gnocchi místo vaření dát na pánev a opékat:-*

IvaEr

13. 3. 2010 15:39

výborné,miluju chuť žampionů,místo slaniny jsem dala kuřecí šunku,protože u nás slanina moc nefrčí,i tak to byla mňamka :yes:

zizala

21. 1. 2009 16:46

Světlano, jestli chceš, mám recept na pravé gnocchi, z Apetitu, ale je to tak pracné, že dávám přednost kupovaným:-8. Na pravé gnocchi se dává hladká mouka.

JanaDorazinova

21. 1. 2009 15:08

Světlano, jasně, asi jo, ale nevím, jestli by byly tak měkoučké, jako koupené a tak hezké;-)Ale jinak máš pravdu:yes:

Svetlana

21. 1. 2009 14:46

Holky, gnocchi jsou vlastně šúlanky, ne?:-O My jme je dělali s mákem. Z bramborového těsta, vyválený váleček tak 13mm široký a nakrájený na délku cca 3 cm. Když chci udělat gnocchi udělám důlek do toho pidiválečku a obtisknu z druhé strany vidličku. Když to rozválím po vále a nahážu do vody jsou to "šúlánky". :-//

JanaDorazinova

21. 1. 2009 14:20

Ale teď jsem si všimla, že nám tady někdo docela bez skrupulí a bez komentáře sází pětky!:-//

JanaDorazinova

21. 1. 2009 14:19

žížalko, jo, v Penny jsou levnější, ale neměla jsem s něma žáden problém, jestli se vařily o chvilinku déle, tak jsem to ani nepostřehla a chuťově fakt byly stejně dobré.;-)

zizala

21. 1. 2009 08:25

Jani, já spíš koukám, jestli jsou předvařené nebo sušené. Ty předvařené mají v chlaďácích vedle knedlíků a jsou za dvě minutky hotové, ty sušené jsem viděla třeba v Penáči mezi těstovinama a příprava trvá déle...

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gnocchi recept kluci v akci gnochi recepty gnochi recept bramborové gnochi gnochi recepty gnochi recept na gnochi domácí gnocchi bramborové gnocchi recept recept gnochi domácí gnochi domaci gnocchi recept gnoči se špenátem gnocchi kluci v akci recepty-gnocchi cnochi bramborové gnochi recept bramborové gnocci recepty s gnochi kluci v akci recepty

Suroviny: gnocchi, slanina anglická, žampióny, olej, kmín drcený, sůl

TopRecepty.cz

Baudyšovy gnocchi

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nvY